Hata: general mobile gm8 whatsapp durduruldu

0

General Mobile GM8 yeni aldim bu telefonu ve whatsapp sürekli whatsapp durduruldu hatası veriyor, her şeyi denedim telefonu sifirladim, tercihleri sifirladim uygulamayi silip yukledim hicbir sey degismedi lutfen cozum bulun.

kullanici127267 kullanici127267 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Öncelikle bilmen gereken şey bu sadece sana özgü bir sorun değil.  General Mobile GM8 kullanan tüm kullanıcılar şuan WhatsApp durduruldu sorunu yaşıyorlar. General Mobile GM8 telefonları etkiledi. Muhtemelen bu aralar bununla ilgili bir WhatsApp güncellemesi gelecek ve sorun çözülecek.

    Eğer çok WhatsApp kullanman gerekiyorsa eski sürüm Whatsapp yüklemen General Mobile GM8'de WhatsApp durduruldu sorununu çözecektir.

    Google Play Store üzerinden yeni güncelleme var mı ara ara kontrol etmelisin. Yaşadığın bir sürüm sorunu olabilir.  Eğer son sürüm WhatsApp yüklüyse o zaman daha eski WhatsApp sürümü denemelisin: https://whatsapp.en.aptoide.com/versions adresinden eski sürüm bir whatsApp yüklemelisin. 

    Güncelleme: Şimdilik WhatsApp Business sürümü ile sorun çözülüyormuş. WhatsApp GM8 için sorunu düzeltene kadar Whatsapp Bussiness kurabilirsiniz:  WhatsApp Business buradan indirebilirsiniz

    hakan hakan (15394)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Sorunun çözümü için şimdilik Google Play üzerinden WhatsApp Business indirebilirsiniz. WhatsApp Business buradan indirebilirsiniz

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol