Hay aksi! WEBGL hata verdi uyarısı nedir?

0

Google Chrome'da bir web sitesine girdiğimde sayfa üzerinde, adres satırının olduğu yerde, sarı bir bar içerisinde Hay aksi! WEBGL hata verdi uyarısı yazıyor.

Hay aksi! WEBGL hata verdi uyarısı nedir?

hakan hakan (15424)
6 yıl önce sordu

  • Çok sempatik geldi bana bu hata mesajı. Tam halk ağzı.. Dahada güzeli şöyle olabilirdi: "Hay anasını!..." :)) temmuz 6 yıl önce
  • @temmuz chrome'un böyle sempatik mesajları var ara ara çıkıyor. Bunu ilk kez gördüm geçenlerde :)) hakan 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Hay aksi! WEBGL hata verdi uyarısı nedir?

WEBGL, web sayfalarında 3D yani 3 boyutlu çizim oluşturmayı sağlayan bir standarttır. Web ortamındaki WEBGL 3 boyutlu çizim örneğine buradan ulaşabilirsiniz: https://get.webgl.org/ Bu sayfa ayrıca tarayıcınızın WebGL desteği olup olmadığını da gösterir.

Google Chrome WEBGL destekli bir tarayıcıdır. 

Eğer girdiğiniz web sitesinde WebGL ile hazırlanmış bir grafik varsa, bazen bu grafik tarayıcıda hatalara sebep olur. Bu durumda Google Chrome Hay aksi! WEBGL hata verdi hatası verir. Bu durumda sayfayı yenileyebilir veya Yoksay butonuna basarak hatayı gözardı edebilirsiniz.

Girdiğiniz web sitesindeki reklamlar WEBGL barındırabilir. Bazen sitenin kendinde olmasa da sitedeki reklamlardaki WEBGL Chrome'un hata mesajı vermesine sebep olabilir. Bunu dikkate almanıza gerek yoktur. Yani sorun sizin bilgisayarıdınzda değildir. bu geçici bir durumdur.

 

 

 

hakan hakan (15424)
6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol