hepsiburada.com aynı gün kargo teslimatlı ürün kargoya verilmedi. Ne yapabilirim?

0

Hepsiburada.com üzerinden aynı gün kargo seçeneği olan bir ürünü sipariş ettim. Aradan 3 gün geçmesine rağmen ürün kargoya verilmedi. Ne yapabilirim?

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    hepsiburada.com aynı gün kargo teslimatlı ürün kargoya verilmedi. Ne yapabilirim?

    Daha önce de bir kaç kez hepsiburada.com üzerinden  aynı gün teslimat özelliği ile sipariş vermiştim. Fakat sipariş aynı gün gerçekleşmemişti. Bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüştüm. Fakat görünen o ki hepsiburada.com bunu bir alışkanlık haline getirmiş.

    Sabah saatlerinde verdiğim sipariş o gün kargoya verilecekti. Fakat üzerinden 3 gün geçmesine rağmen hâlâ kargoya verilmedi görünüyor. sipariş detayında Tahmini kargoya veriliş tarihi: Siparişinizin vaat edilen kargoya veriliş tarihi (10.02.2017) geçmiştir, özür dileriz.

    gibi otomatik girilmiş bir özür mesajı var.  Bu durumda yapabileceğiniz iki işlem var:

    1. Siparişi iptal etmek
    2. Müşteri hizmetlerine yazmak

    Müşteri hizmetlerine yazdığınızda size klasik bir özür mesajı geliyor. Yani çözüm üretme anlamında hiç bir şey yapmıyorlar. Yine ne zaman kargoya verilir bunun cevabını alamıyorsunuz. Boşuna müşteri hizmetleri çalıştırmayıp bunu da otomatik yapabilirlermiş.

    Siparişinizi durumunu gördüğünüz ekranda siparişi iptal et seçeneği mevcut. Dilerseniz buradan siparişinizi iptal edebilirsiniz.

    Eğer benim gibi çok kızar ve hepsiburada.com üyeliğinizi iptal etmek isterseniz yine sinir krizi geçirmeden şuradaki adımlar ile hepsiburada üyeliğinizi iptal edebilirsiniz:hepsiburada.com üyelik iptali 

    Siparişinizi iptal edip paranızı aldıktan sonra üyeliğinizi iptal edin. Ne olur ne olmaz.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol