Hepsiburada Dev indirim günleri sahtekarlığı

0

Hepsiburada sitesinde sözde dev inidirim günleri başladı.  2 gün önce Olympia A230 A4 Pvc Laminasyon Makinesi (4'lü Set)   https://www.hepsiburada.com/olympia-a230-a4-pvc-laminasyon-makinesi-4-lu-set-p-OFISIKADM31139 bu ürünün fiyatı 278TL idi.  İndirim günlerini bekleyeyim dedim. Beklemez olaydım. Az önce girdim baktım 341 TL olmuş.  İndirim adı altında bindirim yapmışlar .Bu sahtekarlık değil de nedir? Sizde de benzer durumlar oldu mu arkadaşlar

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Şaşırtmayan durumdur. Ben indirim günlerinde hiç indirim yapıldığını görmedim. Hepsiburada gibi pazar yerlerindeki satıcılar tam şark kurnazıdır.  İndirim reklamları dönmeye başlamadna fiyatı yukarı çekerler.  Mesela bir ürünün fiyatı diyelim ki normalde 100TL. Reklamlar başlamadan bir iki gün önce ürün fiyatı 150TL olur. Sonra indirim kampanyası başlar ürünün fiyatı 130TL olarak gösterilir.

    Hepsiburada iyi niyetli olabilir ama buradaki pek çok firma tam şark kurnazıdır. Sen de benzer bir durum yaşamışsın. Başka marka almanı öneririm.  Laminasyon için Mühlen markasına da bak. Ev tipi iş görür modelleri mevcut.

    hakan hakan (15394)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol