Hepsiburada siparişimi iptal edemiyorum. Nasıl iptal edebilirim?

0

Hepsiburada.com'dan sipariş verdim. Siparişim 5 parçadan oluşuyordu. Sonra başka siteden daha ucuza buldum. Siparişimi sipariş sayfasından iptal ettim. 4 ürünün siparişi iptal edildi fakat  bir tanesini iptal edemiyorum. Sipariş detayında durumu hazırlanıyor olarak görünüyor. Bu siparişimi nasıl iptal edebilirim?

murat murat (12492)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Hepsiburada.com üzerinden verilen siparişlerin durumu hazırlanıyor olarak görüldüğünde siparişi iptal edemezsiniz.  Ben hepsiburada.com üzerinden sipariş verdikten 5 dakika sonra siparişimi iptal etmeyi denedim. Satıcısı hepsiburada.com olan ürünlerin hepsinin iptali gerçekleşti. Fakat farklı mağazaya ait bir ürün hemen hazırlanıyor durumuna geçti ve sipariş iptali mümkün olmadı.

    Hepsiburada.com ile yaptığım telefon görüşmesinde bu siparişin web sitesi üzerinden iptal edilemeyeceğini, kargo ile sipariş geldiğinde iptali yapabileceğimi söylediler.

    Yani hepsiburada.com üzerinden sipariş verdiniz ve siparişinizi sonra iptal etmek istediğinizde fakat bunu yapamadığınızda kargoyu beklemeniz gerekiyor. 

    Kargo geldiğinde siparişi teslim almıyorsunuz ve iade ediyorsunuz. Böylelikle iade işleminiz gerçekleşiyor ve para ödemenizi geri alıyorsunuz.

    Bu işlemi yaparken 30TL üzeri ücretsiz kargo kampanyası da vardı. Burada ilginç olan siparişimdeki diğer parçacaları iptal ettiğimde iptal edilmeyen ürünün bedeli 10TL olmasına rağmen ücretsiz kargo ile gönderiliyor olması. Yani siparişim aslında 10TL değerinde tek bir parçaya indi fakat ücretsiz kargo kampanyası iptal olmadı. 

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol