Hiçbir hesap bulunamadı Gmail hatasının çözümü nedir?

0

Gmail hesabımı unuttum Hesap hatırlatma yapıyorum. Telefon numaramı daha sonra da Ad ve Soyad giriyorum. Karşıma  Hiçbir hesap bulunamadı Sağladığınız bilgilere sahip bir Google Hesabı yok. hatası çıkıyor. 

Hiçbir hesap bulunamadı Sağladığınız bilgilere sahip bir Google Hesabı yok. hatasının sebebi ve  çözümü nedir?

murat murat (12492)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Gmail hesabınızı unuttuysanız hesabınızın size hatırlatılması için iki şeye ihtiyaç duyarsanız: Ya kurtarma email adresini hatırlayasaksınız ya da hesabı oluştururken girmiş olduğunuz telefon numarasını.

    Hesap hatırlatma yaparken İlk önce sizden  Kurtarma E-postası ya da telefon numarası istenir. Bu bilgileri girdiğinizde karşınıza Ad ve Soyad soran ikinci bir ekran gelir. Burada size sorulan gerçek adınız ve soyadınız değil Gmail hesabını oluştururken girmiş olduğunuz Ad ve Soyad'dır.

    Eğer Ad ve Soyad ekranında girdiğiniz bilgiler hesap oluştururken girdiğiniz bilgiler ile uyuşmuyorsa Hiçbir hesap bulunamadı Sağladığınız bilgilere sahip bir Google Hesabı yok. hatası alırsınız.

    Telefon numarası, Ad, Soyad bilgilerinin Google'daki veriler ile eşleşmesi gerekir. Bunlardan biri bile hatalıysa email hesabınızı öğrenemezsiniz.  Ad Soyad doğru ise telefon numarası yanlış demektir.

    Hiçbir hesap bulunamadı Sağladığınız bilgilere sahip bir Google Hesabı yok. hatasının çözümü için mutlaka hesabı oluştururken girmiş olduğunuz ad ve soyadı girmelisiniz. Ad ve soyadı hatırlamıyorsanız ne olacak?  Email adresini unuttunuz, adı unuttunuz, soyadı unuttunuz, bu hesabın sizin olduğunuzdan emin misiniz? Bunları da hatırlamıyorsanız o hesabı bir daha geri alamazsınız. Parola, hesap hatırlatma da bir yere kadar artık.

     

     

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol