Hilelerde virüs olduğunu nasıl anlarız!

0

Arkadaşlar ben arada bazı oyunlarda hile kullanıyorum ama hangilerinde virüs var bilgim yok bir hilenin içinde virüs olup olmadıgını nasıl anlarız yani pc ye zarar verebilecek virüs beni dinlediginiz teşekkür ederim iyi günler dilerim.

abdullah53 abdullah53 (35)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Her hile virüs değildir bazıları keylogger yani bilgilerini çalar bazıları ise sistemine zarar verir bana sorarsan hile indirme çünkü kulhakkına giriyorsun adamların. Adamlar senelerini veriyor kasılıyorlar hile açıp onların emeğine zarar veriyoruz veya insanlar yıllarını veriyor kasılmak için bi hile açıp oyunda yükselişe geçiyon. Benim önerim online olmayanlarda hile yapman zaten hile kodlarıda var offline oyunların ama hile programı indirme sakın kredi kartı bilgilerin gibi tüm hesap bilgilerini çalarlar ve bir yeri onlar saldırı yaparken senin ip ile saldırırlar sen suçlu olursun ama nadirde olsa çıkabilir böyle kişiler

    darkcrak darkcrak (5158)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Kimse babasının hayrına hile yapmıyor, çoğu hileler zaten virüslü, tecrübem kadarıyla tüm ücretsiz hilelerde virüs var, ve bu virüslerin bir kısmı sisteme zarar verebilecek türden. Kullanma hile, kolsuzlar kullanır hileyi. Fidye virüsü gibi virüsler de bulaşabilir her ihtimal var. Bazı hileleri adamlar 50 dolara satıyor, bazıları bedava ki çoğu bedava. Zaten çoğu antivirüs hileyi virüs olarak algılayacak.

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol