HitmanPro'da bulunan tehditleri silmek bilgisayara zarar verir mi?

0

Merhabalar HitmanPro programını çalıştırdıgım zaman şüpheli yazılımlar buluyor fakat yanında yoksay işaretli bunları silmek PC'ye zarar verir mi?

şüpheli mi ?

morganflex morganflex (40)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Hitman Pro güvenilir bir programdır ancak hiçbir program tam güvenli ve tam güvenilir olmaz. Bu sebeple prensip olarak programın bulduğu ve silinmesini tavsiye ettiği unsurları tek tek incelemelisin ve şüphe duymadıklarını silerken diğerlerini sistemde tutabilirsin. Yada önce windowsun  Sistem Geri Yükleme aracında bir geri yükleme noktası oluşturur ve sonra sşüpheli unsurların silinmesini tastik edersin, bunların silinmesini gerçekleştirirsin. Böyle yaparsan şüphelilerin silinmesinden sonra bir problem (veya problemler) vukubulursa problem öncesine, başka ifadeyle silme işlemi öncesine geri dönebilirsin, bunu yapabilme imkanın olur.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      https://i.hizliresim.com/G9n5O6.png şunların silinmesi sizce bi sorun yaratırmı

      morganflex morganflex (40)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Sana bir üstteki mesajımda gerekenleri söylemiştim, bir perspektif vermeye çalışmıştım. Ona göre yapmalısın ama özele baktığımızda tüm şüpheli unsurların dll dosyaları oldukları görülüyor. Bu çeşit dosyalar önemli dosyalardır ve eksik olmaları halinde alakalı programların çalışmamasına sebep olurlar. Ancak yine senin özelinde bu dll dosyalarının tamamının temp (windows>temp) klasörü içerisinde oldukları görülüyor. Temp klasörlerinde olan dosyalar geçici dosyalardır ve silinmelerinde bir mahzur yoktur (zaten onlar fonksiyonlarını gerçekleştirdikten sonra kendiliğindende silinirler, silinebilirler). Zaten bu geçici dosyalar DRP Su sürücü güncelleme programına ait ve sen sürücüleri güncelledin, işleri bitti. Yani oradaki temp klasöründe olan tüm dll dosyalarını rahatlıkla silebilirsin ve hatta silmelisin. "Cookie" olarak gösterilen dosyalarıda (çerezleri) rahatlıkla silebilirsin, hiçbir problem olmaz. temmuz 6 yıl önce

      0

      Bugüne kadar HitmanPro'nun bir zararıyla karşılaşmadım. Gönül rahatlığıyla silebilirsin. Bir problem olursa Sistem Geri Yükleme yaparsın. Böyle şeyler deneyerek bilinir ancak..

      omercik omercik (9418)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol