hizliresim.com açılmıyor sorunu

0

hizliresim.com sitesine giremiyorum. hizliresim.com açılmıyor neden açılmıyor?

murat murat (12492)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    hizliresim.com web sitesine girmek istediğinizde tarayıcı sekmesi bağlanıyor... yazısında kalıyor ve hizliresim.com açılmıyor.  Hizli resim sitesine VPN ile de girmek mümkün değil.

    hizliresim.com sitesine girmek istediğinizde Bu siteye ulaşılamıyor hizliresim.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

    hatası ile karşılaşıyorsunuz. Bu hata internet tarayıcınız  bir web sitesine bağlanamadığında ortaya çıkan bir hata.

    Yine yurtdışı Milan,Hamburg,New York,Paris,Oslo,Toronto,Tokyo gibi ülkelerden yaptığom kontrollerde hizliresim.com sitesi down yani çökmüş görünüyor. hizliresim.com sitesine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yapılan herhangi bir engelleme görünmüyor.

    Sonuç olarak şuanda, hizliresim.com sitesine bir engelleme görünmüyor fakat hizliresim.com sitesi teknik sorunlar yaşıyor / sunucuları çökmüş durumda.

    Ek:

    hizliresim.com daha önceden Radore üzerinde host ediliyordu. Fakat şuanda sorguladığımda Almanya lokasyonlu bir firma üzerinde host edildiği görünülüyor. Bu da hizliresim.com'un bir sunucu değişikliğine gittiği ve açılmama sorununun hosting değişiminden kaynaklandığı ihtimalini yükseltiyor.

    murat murat (12492)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol