Hoparlörler bilgisayarımda çalışmıyor

0

Powerway BLT-1 hoparlör aldım bluetooth ile telefona bağlandığımda çalışıyor fakat pc ye bluetooth ile bağlanamıyorum kablo ile bağlanınca çalışmıyor daha önceki hoparlörümü de kabloyla pc ye bağladığımda çalışmıyordu sorun ne olabilir?

taha17 taha17 (91)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    PC ses kartına takılı hoparlörü (ses kartının doğrudan çalıştırdığı hoparlörü) eğer değilse "Varsayılan Aygıt" yap. Kayıttan Yürütme Aygıtları arabiriminde sağ tık menüsünden yapılır.

    Birde ses kartının PC'de yüklü yazılım arabirimine girerek orada seçili ses aygıtının dijitalmi analogmu olduğuna bak. Eğer Dijital seçiliyse onu Analog olarak değiştir.

    Eğer sistem ses işleme türü dijital seçimli ise hoparlörün analog bağlantı yuvalar (jakların sokulduğu yuvalar) iptal ve pasif olur. Bu halde eğer varsa PC'de optik (S/PDIF) bağlantılar aktif olur. Sana -hoparlörünün özellikleri ve bağlantı şekilleri gereği- analog seçim gerekiyor.

     

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • 2. dediğinizi anlamadım oraya nerden giricem? taha17 7 yıl önce
    • Sses kartına ve ses kartının sisteme yüklediği yazılıma göre değişir. Ses kartıyla ilgili program arabirimlerini birer birer açarak bak, mutlaka o seçimlere rastlarsın. temmuz 7 yıl önce
    • Kayıttan yürütme aygıtları arabiriminde (konuya resmini eklediğim arabirim) hangi hoparlörler var? Orada digital ve analog ayrı ayrı hoparlörler varmı (Birde bluetooth hoarlör vardır herhalde)? Resmini ekle konuyada bir bakalım istersen. temmuz 7 yıl önce
    • Mesajım altına nasıl olması gerektiğine dair bir resim daha ekledim, bakarsın. temmuz 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol