Hosting ve Domain konusunda önerebileceğiniz güvenilir firma var mı ?

0

Özellikle hosting konusunda güvenilir ve kolaylıkla iletişim sağlayabilceğim firma olması önemli...

solenopsis solenopsis (5)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Daha önce pek çok hosting şirketi ile çalıştım, hâlâ da müşterilerim dolayısı ile çalıştığım şirketler var. Turhost, Godaddy, İhs, Vargonen, Turk.Net gibi.  Benim en sorunsuz bulduğum Radore oldu. Bu sebepten de uzmanim.net'i Radore'ye taşıdım.

    Taşıma işleminden önce de Radore bizi kendi veri merkezlerini gezmeye davet etti. uzmanim.net olarak olarak gidip bizzat gördük. Hosting işini çok profesyonelce yapıyorlar.

    Radore'yi diğerlerinden farklı yapan ve benim beğendiğim en önemli özelliklerinden biri teknik destek konusu. Bir sorun yaşadığında hızlıca çözüm üretiyorlar.

    Alan adı konusunda da Godaddy ile çalışabilirsin. Godaddy'de alan adı konusunda çok başarılı. Fakat teknik destek bazen sorun olabiliyor.

    alattin alattin (16984)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Radore hosting alanında Türkiye'deki en deneyimli şirket. Hatta pek çok hosting şirketi Radore'den hizmet alıyor. uzmanim.net daha önce Natro'da yayınlanıyordu ara ara sorunlar oluyordu ki Natro'da iyi firmalardan biri ama Radore'ye geçtikten sonra hiç sorun yaşamadı. Bunu gördükten sonra çalıştığım şirketin sunucularını Radore'ye taşıdık. Şuanda oldukça memnunum. 

      Hosting konusunda @alattin çok çekti, daha tecrübelidir, önerilerini bekleriz

      hakan hakan (15409)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Açıkçası daha önce hic hosting almadım ama uzun suredir bende bir arayış içerisindeyim güzel hosting diye bir firma gördüm r10 da felan hakkında vaya güzel şeyler yazıyolar kısmet olursa çok yakında bende oradan domain ve hosting almayı düşünüyorum fiyat olarak  uygun gibi kullanan arkadaşlar nasıl bir firma olduğunu buraya yazarsa iyi olur.

         

        yumuklusucurta yumuklusucurta (89)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol