Hotmail'de gelen e postaları göremiyorum

0

İyi günler.Bir kaç gündür farkettiğim bir sorunumu yazacağım benden başkasında var mı bilmiyorum ama ben hangi eposta adresime girersem gireyim hiç birinde gelen kutusu,giden kutusu vs görünmüyor sürekli yükleniyor da kalıyor.Belki daha çabuk yüklenir diye belirli bir şeyi aratıyorum ama o da olmuyor bu seferde aranıyor da kalıyor bu sorun sadece ben de mi var yoksa başka bu sorun ile karşılaşan var mı?
(http://i.hizliresim.com/pn2zm0.png)

xyolive xyolive (11)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Şimdi https://outlook.live.com/ sitesinden Hotmail hesabıma girdim ve mailler direkt olarak yüklendi. Ben de yüklenme sorunu yaşanmadı. Senin yaşadığın sorun yüksek ihtimalle internet bağlantın ve gelen kutundaki mail sayısıyla alakalıdır. 7890 tane mail var, bunların hepsi (içindeki dosyaları da düşünürsek) yüklenmesi internet bağlantının zayıflığından ötürü zaman alabilir.

    Bunun tespitini yapabilmek için mümkünse farklı bir internet, farklı bir tarayıcı ve bilgisayarda da denemelisin. Hatta Outlook'un Android ve iOS uygulamasını indirip orada da deneme yapman iyi olur.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Ben de kontrol ettim. Herhangi bir sorun yok. Önerim öncelikle modemini kapatıp açman yani bağlantını sıfırlaman sonrada giriş işlemini başka bir tarayıcıdan yapman.

      Hotmailde şuan için genel bir sorun yok, bağlantı sorunu yaşadığın için sayfa çok yavaş yükeniyor gibi görünüyor.

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol