Hotspot Shield çalışmıyor sorunu

0

Android telefonda Hotspot Shield Free kullanıyorum. Daha önceden Hotspot Shield sorunsuz bağlanıyordu. Son bir kaç gündür Hotspot Shield bağlanmıyor. Bağlan butonuna dokunduğumda bağlanıyormuş gibi yapıyor, yeşil bağlantı döngüsü oluşuyor. Uygulamalar kontrol ediliyor, ağ kontrol ediliyor, siteler kontrol ediliyor yazıları geliyor fakat bağlanmıyor.

Hotspot Shield bağlanmıyor sorununun çözümü nedir?

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Hotspot Shield VPN uygulaması sorunsuz çalışan nadir VPN uygulamalarından biriydi. Son bir kaç gündür Hotspot Shield çalışmıyor sorunu Türkiye genelinde yaşanmaya başladı.

    Bilindiği üzere servis sağlayıcılar artık VPN uygulamalarını yasaklıyor. Turk Telekom, Vodafone, Superonline gibi servis sağlayıcılar VPn uygulamalarını yasaklıyor.  Bunun sebebi kendilerine gönderilen yazı. Bu yazı ile servis sağlayıcılardan VPN servislerinin engellenmesi isteniyor.

    Hotspot Shield'de engellenen VPn uygulamaları arasına girdi. https://www.hotspotshield.com/tr/ adresine de artık girmek mümkün değil.

    Sizde de Hotspot Shield çalışmıyorsa bilin ki servis ağlayıcınız Hotspot Shield uygulamasını engellemiş demektir. 

    Hotspot Shield bazı kullanıcılarda çalışabilir. Yukarıda da belirttiğim gibi servis sağlayıcıların kendisinin VPN uygulamlarını engellemesi gerekiyor. Sizde Hotspot Shield çalışıyorsa henüz servis sağlayıcınız  Hotspot Shield'i kapatmamış demektir.

    Hotspot Shield çalışmıyorsa çözüm için alternatif VPN programlarını deneyebilirsiniz: VPN programları 

    VPN programlarını sürekli kontrol etmek gerekiyor. Çünkü çalışan bir VPN programının ertesi günde çalışacağının bir garantisi yok.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol