HTML bir bir sayfa yada web sitesi bütün olarak nasıl mobil uygulamaya çevrilebilir.?

0

Dreamweaver üzerinden mümkün mü?

yada daha başka pratik bir uygulama var mıdır bunu yapabileceğimiz? Herhangi bir kod yazmadan..

dagpia dagpia (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    1

    Bahsettiğin bir web sitesi ise https://gonative.io/ gibi web uygulamaları ile bir web sitesi uygulama olarak paketlenebilir.  Daha sağlıklı bir çalışma için Phonegap gibi teknolojilere bakabilirsin. Phonegap ile HTML,CSS, Javascript ile mobik uygulama geliştirmek mümkün.

    alattin alattin (16984)
    6 yıl önce cevaplandı

      1

      Cordova adında bir yapı mevcut bunun ile html css js ile uygulama geliştirebilirsiniz. Fakat Cordovayı kendim test ettiğimde uygulamanın üzerinde doğru düzgün kod bulunmazken kasıyordu.

      Xamarini de önerebilirim uygulama gayet hızlı oluyor bir noktaya kadar fakat uygulamanın boyutu asla 50 mb altında paketlenmiyor ve listeleme yapılan noktalarda kendi tasarımınız ile liste yaptığınızda uygulamadan atma ve kasma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebide RAM yönetimini düzgün sağlayamadığından dolayı.

      Bilginiz olsun diye söylemek isterim bu tür yapılarla programınızı ortaya çıkarmış olsanız bile uygulamanın orjinal yapısında yazıldığı gibi akıcı olmayacağını bilmelisiniz. Webview olarak oluşturulan uygulamalarda tarayıcı desteği cihazın ne kadar iyi ise o kadar çalışmakta.

      ka4nklnc ka4nklnc (21)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Kod yazmadan olur mu bilmiyorum ama Android Studio'da webview ile yapabilirsin.Google'a "Android webview" diye aratırsan belki işine yarayabilir.

        yumuklusucurta yumuklusucurta (89)
        6 yıl önce cevaplandı

          0

          Merhaba,

          Eğer web siteniz responsive ise hiç sorun yaşamadan benim kullandığım ve sizede önerebileceğim "Web Site Apk Builder 2" Programı var.

          notify notify (538)
          6 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol