Huawei ASPIEGEL Ltd şirketi adına yapılan ödemeler

0

Huawei ASPIEGEL Ltd şirketi neden benden 3 defa ayrı ayrı 6tl ücret kesiyor? 

mehmetalper34 mehmetalper34 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Yaptığım araştırmaya göre Huawei Aspiegel şirketi, Huawei'ye ait bir alt şirketmiş. Azerbaycan, Beyaz Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Moğolistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Ukrayna ve Türkiye gibi ülkelerdeki kullanıcıların bilgileri Aspiegel Limited adlı şirket tarafından saklanıyormuş.

    Eğer telefonunda HUAWEI hesabı oluşturuyorsan ve bunu aktif etmek için SMS atıyorsan / alıyorsan bunun ücreti olabilir. Xiaomi telefonlarda vardı böyle bir şey MI hesabı oluşturduğunda telefonunana SMS ile doğrulama kodu geliyor. Bu SMS ücreti senden alınıyor. Huawei'de de böyle bir şey olabilir. Huawei telefonu olanlar bunu daha iyi cevaplayacaktır.

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Ben Huawei telefon kullanıyorum, böyle bir durum söz konusu değil. Huawei hesabı açmak ve bunu cihazda etkinleştirmek ücretsiz. Aspiegel Limited adına hiç ücret kesilmiyor. Sadece "aspiegel limited şirketi neden ücret kesiyor?" diye yazıp bırakmışsın. Daha fazla detay verirsen problemi anlayabilir ve yardımcı olabiliriz.

      Nereden oluyor bu kredi kartından mı oluyor, faturalı hattından mı oluyor? Telefonundan Ayarlar > Huawei Kimliği > Ödemeler ve satın almalar bölümünde bir şey var mı kontrol edip bilgi verirsen inceleyelim.

      omercik omercik (9418)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol