Huawei Mate 20 Pro Ters Şarj özelliği nedir?

0

Huawei Mate 20 Pro'da ters şarj diye bir özellik varmış ve başka bi telefonu şarj edebiliyormuş bu tam olarak nasıl çalışıyor?

Ters şarj özelliği ne işe yarıyor?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Kablosuz Ters Şarj özelliği sayesinde Mate 20 Pro, kablosuz şarj teknolojisine sahip olan herhangi bir telefonu bizzat kendisi şarj edebiliyor.

    Huawei ters şarj özelliği tam olarak nasıl çalışır?

    Doğru bilinen büyük bir yanlış, Mate 20 Pro'nun bütün telefonları şarj edebilecek olması. Bu durum tam olarak böyle değil. Zaten özelliğin asıl adı "Kablosuz ters şarj" olarak geçiyor. Yani Huawei Mate 20 Pro ile kendi telefonunuzu şarj edebilmeniz için, telefonunuzda kablosuz şarj özelliği olmak zorunda.

    Sizin telefonunuz kablosuz şarj teknolojisine sahip değilse, Mate 20 Pro'nun ters şarj özelliği hiçbir işinize yaramayacaktır.

    Huawei Mate 20 Pro'da ayarlardan "kablosuz ters şarj" özelliğini açtıktan sonra telefonun arkasına kendi telefonunuzu yerleştiriyorsunuz ve bu sayede Mate 20 Pro, sizin telefonunuza güç aktarımı yapmaya başlıyor yani telefonunuz şarj oluyor.

    Bu olayın altyapısını kablosuz şarj teknolojisi oluşturuyor. Dediğim gibi Mate 20 Pro ile şarj edeceğiniz telefonun kablosuz şarj teknolojisine sahip olması gerekiyor. Aksi halde bu hiçbir işinize yaramaz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol