hume.google.com nedir?

0

Bir akrabamızın web sitesi için Google Analytics kullanmaya başladım. En çok yapılan yönlendirmelerde hume.google.com adında bir site görüyorum. İnternette baktım ama pek bir bilgi bulamadım. hume.google.com nedir?

ceyda ceyda (312)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    hume.google.com adresine panel yönetimi için onaylanmış veya izin verilen personel,yetkili kadro girebiliyor (normal insanlar giremez sadece google görürler)

    hume.google.com tam olarak ne hume.google sitelerin veritabın'dan çeşitli kaynaklardan ve sitelerden toplanan bilgilerle arama motorunun sonuçlarını düzenlemek, yönetmek ve geliştirmek için Google ve Google Arama hizmetlerinin kullandığı bir bilgi tabanıdır.

    hume.google.com @hakan dediği gibi Alphabet şirketine bağlı google' sahibi.

    Sitenizi ziyaret etme nedeni veri tabanına erişerek bilgi toplayıp Google Arama hizmetleri için daha iyi arama sonuçu çıkartır

    bl4lev bl4lev (790)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      hume.google.com ile ilgili biraz google'da tarama yaptım. Neredeyse hiç bir bilgi yok. Sadece yabancı bir yazı var. Bir kaç yerli site de bu yabancı sitedeki yazıyı çevirip koymuşlar. Google, google.com altında pek çok alt alan adı barındırır. Bu da bunlardan biri.  Senin gibi Google analytic ekranında görüp merak eden ve arayan bir kaç kişi daha olmuş.

      Yabancı sitede Hume.google.com'un Alphabet şirketine ait olduğu yazıyor. Alphabet zaten google'ın sahibi olan şirket. Anlamsız bir bilgi.

      hakan hakan (15394)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Merhaba ,

        Bir Çok veri tabanına erişmek için kullanılır. Bildiğim kadarıyla linke tıkladığımızda google  anasayfasına götürür. Ama detaylı bilgi bilen olursa yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.

        huseyinkkamer huseyinkkamer (77)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol