İçeriği Facebook Sayfanızdan Kaldırdık

0

Mail adresime göndericisi Facebook olan bir mail geldi. Başlığında İçeriği Facebook Sayfanızdan Kaldırdık yazıyor. Bu ne demek?

Mail içeriği şu şekilde

Merhaba,

Sayfanızda (https://www.facebook.com/sayfaniz/) Photo from album: "Timeline Photos", "@Repost Norveç", uploaded on 15 February 12:11 PST tarafından paylaşılan içerik, bir başkasının fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğine dair aldığımız bir şikayet nedeniyle Facebook tarafından kaldırılmıştır. İçerik, yönetici XX SS tarafından paylaşılmıştı.
  
İhlal tekrarı devam ederse Facebook, Sayfanızda video ve fotoğraf yükleme özelliğini kısıtlamak zorunda kalacaktır. Sonuçta, Sayfayı tamamen kaldırabiliriz. İçeriği paylaşan yönetici de ayrıca bilgilendirilmiştir.
  
Hak sahibi olmadığınız veya yükleme izniniz olmayan tüm içerikleri silmelisiniz. Fikri mülkiyet sorunları hakkında daha fazla bilgiyi Yardım Merkezi'nde bulabilirsiniz:
  
https://www.facebook.com/help/intellectual_property
  
Teşekkürler,

Facebook Ekibi
 

 

pelinny pelinny (863)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    İçeriği Facebook Sayfanızdan Kaldırdık Ne demek?

    Facebook sayfanızda internetten rastgele bulduğunuz fotoğrafları paylaşamazsınız. Bu fotoğraflar telif hakkı gerektiriyor olabilir. Eğer paylaştığınız fotoğraf telif hakkı gerektiren bir fotoğrafsa bu tür uyarılar alabilirsiniz.

    İlk uyarıda Facebook sadece fotoğrafı kaldırır ama ihlale devam ederseniz durum Facebook sayfanızın kapatılmasına kadar gidebilir.  Bu durumda dikkatli olmalı ve fotoğraf telif gerektiriyor mu buna dikkat etmelisiniz.

    İçeriği Facebook Sayfanızdan Kaldırdık başlığında bir mail alırsanız telif hakkına dikkat ederek paylaşımlar yapınız.

    pelinny pelinny (863)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol