İdm'ye alternatif sağlıklı indirme programı var mı?

0

Öncelikle merhabalar, kolay gelsin arkadaşlar.

Değerli arkadaşlar,belki sizinde bileceğiniz üzre (İdm) artık hiç eski tadı vermiyor!

Bir çok siteden videoları yakalayamıyor ve indirme kuyruğu oluşmuyor..İdm'ye alternatif olacak, sağlıklı, bizi yormayacak sıkı bir indirme programı varmıdır acaba?

Şimdiden teşekkürler...

 

Not...Ayrıca belirtmek isterim ki,(İdm) nin birçok (Eski vede Yeni) versiyonunu pc me indirip denemiş bulunmaktayım..Pc mi kötü yazılımlardan vede virüslerden arındırıp denedim!

 

Hatta ve hatta format atarak denedim,yinede nafile (İdm) nin birçok versiyonundan  hiçbir şekilde performans alamıyorum!

lonelyeagle lonelyeagle (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 6 Cevap


    1

    Ben henüz IDM'den daha iyi bir indirme programı bulamadım. Özellikle dizi, video indirmek için en iyi program. Farklı aternatifleri denedim ama hiç biri IDM yerini tutmadı.

    alattin alattin (16984)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhaba

      İnternet Download Manager alanında başarılı olan yazılımlardan bir tanesidir ancak sana ıdmye benzer bir indirme yönetici önerebilirim. Jdownloader adlı programı indirip kullanabilirsin.

      Jdownloader benzer Flashget yazılımınıda indirip kullanabilirsin

      Not: Bana göre indirme yöneticilerinin içinde en iyisi ıdm'dir hiç bir yazılım ıdm'nin yerini tutmaz 

      Umarım faydalı olmuştur...
       

       

      tahatugyan tahatugyan (1206)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Flashget, 15 ve belki 20 seene falan önceleriydi herhalde kullanırdım, hala varmı? :)) Yine Jdownloader da kullandım geçmiş senelerde ara ara ve kısa süren bazı dönemlerde. Buda modası geçmiş bir downloader oluyor. Şimdi bunlarmı IDM alternatifi?! :):) temmuz 7 yıl önce
      • Belki ve herhalde sen alternatif göstermiyorsun bunları ama isimlerini bile anman beni şaşırttı @tahatugyan :) temmuz 7 yıl önce
      • Akılma bunlar geldi bende bunları yazdım :) tahatugyan 7 yıl önce
      • isimlerini anmamda şasıracak bir durum yok :) jdowloader halen kullanılan bir yazılım flash ger her ne kadar eski olsa bile ama hiç biri ıdmnin yerini tutmaz tahatugyan 7 yıl önce

      0

      İnternet Download Manager en iyi indirme yöneticisi altarnatiflerde var fakat IMD ye uymaz

      iyi sonuç almanız için taratıcı eklentilerine eklemeniz gerekir

      candan candan (4301)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        @tahatugyan 'a hak veriyorum. Pek çok program inceledim, seninle aynı şekilde IDM'e alternatif program aradım fakat hiç biri IDM kadar yetenekli değil. 

        Ayrıca IDM'in Firefox üzerinde daha iyi çalıştığını deneyimledim. Chrome üzerinde yakalayamadığı videoları Firefox üzerinde başarı ile yakalıyor (IDM eklentisi her ikisinde de yüklü ve aktif)

        IDM'i Chrome üzerinde kullanıyorsan bir de Firefox de dene.

        murat murat (12492)
        7 yıl önce cevaplandı

        • Chrome ve IE ilede problemsiz çalışıyor temiz yüklemesi. Eğer sistemde yan tesir olabilecek başka hata ve problemler yoksa.. temmuz 7 yıl önce
        • Bu arada Edge'yide IE'den sayıyorum :) temmuz 7 yıl önce
        • @temmuz benim tecrübe ettiğim kadarı ile IDM Firefox ile entegrasyonu daha iyi yapıyor. Malum dizi sitelerinden sürekli dizi indiriyorum. Aynı sitede bazen IDM her videoyu tespit ettiği halde, asıl videoyu tespit edemiyor. Firefox sorunsuz yakalıyor. En azından ben de bu şekilde :D murat 7 yıl önce

        0

        IDM için bir defaya mahsus ücret ödenir, ömür boyu lisans satın alınır (60 Küsur liraydı herhalde, bir sene falan önceydi).

        PC'de sistem formatı atmaya gerek olmaz, Revo Uninstaller kullanılarak eski -craklı- sürüm tüm kalıntıylarıyla beraber kaldırılır; daha sonrada yeni ve lisanslı sürüm tertemiz bir şekilde yüklenir sisteme.

        Artık ne bir güncelleme problemi, ne bir kuyruk problemi, nede herhangi bir başka problem, haşa hiç biri yaşanmaz. Son derece memnun ve mutlu olarak kullanılır bu güzelim download yöneticisi, dünyaca meşhur program. Yetenekleri ve performansı bakımlarından hiçbir rakip tanımaz, son derece başarılı yapar vazifesini.

        Üsttekiler kendi tecrübelerim ile sabittir.

         

        temmuz temmuz (12505)
        7 yıl önce cevaplandı

          0

          Konuyu uzmanim.net'te dolaşırken altta gördüm, bende fikrimi belirteyim :)

          Bence en iyi IDM Alternatifi Free Download Manager. Gerçekten IDM kadar başarılı. Ayarları kurcalarsan IDM gibi tarayıcı eklentisini (veya Firefox, Chrome'un web mağazalarından) yükleyip aktif edebilirsin.

          toprak34 toprak34 (2026)
          6 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol