ie tarayıcıda Parolayı hatırlasın mı sorusuna hayır demiş bulundum!

0

1) Merhaba, avea online işlemlerde gsm numaramı ve şifremi girdiğimde parolayı hatırlasın mı sorusuna o an için hayır demiş bulundum ve bir daha da o soruyu sormasını sağlayamadım, gsm numaramı  ve parolamı hatırlamasının nasıl sağlayabilirim?

2) win 8.1 işletim sistemi kullanmakta olduğum bilgisayarıma Format atmak istiyorum ve format sonrasında ie tarayıcısında kayıtlı parolaları nasıl geri yükleyebilirim?

becerikli becerikli (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    IE, Sağ üst köşede "Araçlar" düğmesini (dişli çark) tıklarsın (Veya Alt+X). Menüden İnternet Seçeneklerini tıklayarak açarsın. Arabirimde Genel sekmesi altında Gözatma geçmişindeki Sil düğmesini tıklarsın. Açılacak "Gözatma Geçmişini Sil" arabiriminde en alttaki ikisi hariç, tasdik (onay) kutularını işaretlersin ve son olarak alttaki sil düğmesine tıklarsın. İnternet Explorer'ı kapatıp yeniden açarsın. Avea Online İşlemlerde sana yeniden parolanın kaydedilmesini isteyip istemediğin sorulacaktır.

    İkinci sorunun cevabı için ise bu mümkün değil diye biliyorum. Ama Chrome ile bunları yapmak istersen bu olabilir. Bunun için bir gmail hesabın olmalı, Chrome'da bu hesapla oturum açılmalı ve ilgili ayarlar kabul edilmiş olmalı. 

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol