INCA IMG GT 12 MOUSE HAVADA İKEN KENDİ KENDİNE HAREKET EDİYOR.

0

Arkadaşlar merhabalar. N11'den INCA IMG-GT12 model fare aldım. Daha öncede kullandığım bir modeldi bozuldu aynı modeli tekrar aldım. Fakat geldiğinde fark ettim ki fare yüzeyden ne kadar havada uzakta olursa olsun imleç saçma bir şekilde hareket ediyor. Problem yüzeyde mi diye düşündüm fareyi ters çevirdim sensör yukarı bakacak şekilde ama yine aynı imleç kendi kendine aşağı yönde titreşerek hareket ediyor. Fareyi değişime gönderdim yenisini gönderdiler aynı sorun tekrar devam ediyor. Sizce bunun bir çözümü var mı ? Aynı firmadan 2 fare aldım sonuç aynı. Bunu da iade edeceğim. Sizce çözümü var mı yoksa sensör mü çok hassas ya da o firmaya ait ürünlerin hepsinde aynı sorun mu var ? Satıcıya sordugumda bir yüzbinlerce sattık dedi bir tek sizde problem var dedi. TV'de denedim her iki fareyi hatta başka bilgisayarda ama sonuc aynı. DPI arttıkça bu daha da hızlanıyor. Düşük DPI ile kullanmama rağmen böyle, yüksek dpi ile kullanım imkansız. 2 tane sıfır ürünün böyle problem yaratması dogru mu ? Yüzeye bağlı iken bir problem yok bu arada.

manlygarroway manlygarroway (18)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    2 üründe de sorun yaşadıysan bence INCA IMG GT 12 MOUSE kullanan diğer kullanıcılar durumun farkında değil.  Kimse mouse'u mouse pad'den ayrı tutarak bunu test etmemiştir. Hatta senin sorunu okurken kendi faremi dediğin gibi test ettim. Böyle bir şeye daha önce dikkat bile etmemiştim.

    Yüzeyde dururken sorun olmadığını söylüyorsun. Bu fare binlerce satılmış olabilir ama kullanıcılar böyle bir sorunun varlığından haberdar değildir ya da umursamıyordur. Sonuçta normal kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor.

    Sensörün hassas olması ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Optik Sensörün hareketi algılayabilmesi için yüzeyi görmesi gerekiyor. Havaya kaldırdığında imleç hareket ediyorsa sensörde bir sorun var demektir. Tasarım hatası da olabilir. 

    murat murat (12492)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol