İncehesap güvenilir mi ?

0

Merhabalar, incehesaptan alışveriş yapacağım ancak güvenilir mi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ? Şikayetvarda şikayetleri de var.

shepherd shepherd (10)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhabalar, Evet incehesap güvenilirdir kendim bizzat alışveriş yaptım RTX 2070 Super aldım sıkıntısız yolladılar, satış öncesi ve satış sonrası destekleri oldukça iyi.
    Şikayetvar’da şikayetleri var ?
    Şikayetvar’a zaten şikayet olanlar gider yazı yazar memnun olan yazmaz, her firmanın şikayeti var, vatan bilgisayarın, teknosanın, MM’in, hepsiburadanın önemli olan bu şikayetlerin içeriği ve müşteri hizmetleri bu sorunu çözebilmişmi bu önemli. İncehesap’a baktığımız zaman Müşeteri Hizmetleri sorunu çözmeye yönelik tavırları var ve bu iyi bir durum eğer sorununuzu Müşteri hizmetleriyle çözemezseniz Tüketici Hakem Heyetinin kapıları açık.

    Ayrıca Şu sitelerden uzak durun ;
    Nanokatalog
    İstanbulBilişim
    BossBilişim

    Çünkü İnternetteki mağduriyetleri son 2 Ay’da tavan yapmış firmalar bunlar, söylenen ürünü tedarik etmiyorlar internettede kapandığına dair söylemler var, istanbul bilişimin televizyonda reklamı hala mevcut bu reklamlara kanıp istanbul bilişimden alışveriş yapmayın. Benim amacım firmayı kötülemek değil şikayetvarda ve çoğu forum sitesinde birsürü mağduriyetleri var, para iadesini yapmıyorlar. Bunu dikkate alınız.

     

    hydra hydra (3800)
    4 yıl önce cevaplandı

    • teşekkür ederim. evet istanbul bilişimi duydum ordan almıyacağım zaten, bir sürü şikayeti var. shepherd 4 yıl önce
    • Rica ederim. hydra 4 yıl önce

    0

    Geçen incehesap'dan USB bellek satın aldım ve 2 güne elime ulaştı yani gayet normal bu süre. Eğer incehesap'dan ürün alacaksan güvenerek hiç kormadan ürün satın ala bilirsin hem ucuz hem de paketlemeleri iyi.

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

    • teşekkür ederim. shepherd 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol