İndirme Başarısız - Dosya biçimi desteklenmiyor

0

WhatsApp'da bir dosyanın üzerine dokunduğumda İndirme Başarısız - Dosya biçimi desteklenmiyor hatası alıyorum. Dosya açılmıyor. Sorun ne olabilir?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    WhatsApp İndirme Başarısız - Dosya biçimi desteklenmiyor hatasının çözümü nedir?

    Whatsapp her ne kadar bir yazılı, sesl ve görüntülü konuşma uygulaması olsa da dosya göndermek, resim, video paylaşmak için de bolca kullanılan bir uygulama.

    Whatsapp uygulamasında bir dosyaya dokunduğunuzda dosya açılmıyor ve İndirme Başarısız - Dosya biçimi desteklenmiyor hatası alıyorsanız muhtemelen gönderilen dosyayı telefonunuzdan sildiniz veya başka bir yere taşıdınız demektir.

    Pek çok telefon kullanıcısı zaman zaman telefonundaki resimleri, videoları silerek ya da harici disk, bilgisayar gibi farklı bir ortama taşıyarak yer açmak ister.  Eğer telefondaki videoları, resimleri taşıdıysanız ve bunlar size whatsapp üzerinden gönderildiyse daha sonra whatsapp uygulamasına girip bu resim veya videolara tıkladığınızda İndirme Başarısız - Dosya biçimi desteklenmiyor hatası alırsınız.

    Telefonunuzdaki whatsapp ile gönderilen resim, video ve diğer belgeleri siler veya taşırsanız tekrar whatsapp üzerinden o belgelere ulaşamazsınız. Whatsapp resim, video ve diğer belgeleri sunucuda saklamaz. Telefonunuzda, SD kartınızda yani lokalde saklar. Bu durumda bu dosyaların taşınması, silinmesi İndirme Başarısız - Dosya biçimi desteklenmiyor hatasına sebep olur.

     

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol