İndirme başarısız Whatsapp sorununun çözümü nedir?

0

Whatsapp'ta gönderilen bir fotoğrafa veya videoya dokunduğumda İndirme Başarısız. İndirilemedi. Lütfen size tekrar gönderilmesini isteyin. uyarısı geliyor ve gönderilen resimler bulanık görünüyor. İndirme başarısız sorununun çözümü nedir?

murat murat (12492)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Whatsapp İndirme Başarısız. İndirilemedi. Lütfen size tekrar gönderilmesini isteyin hatasının çözümü nedir?

    İndirme Başarısız. İndirilemedi. Lütfen size tekrar gönderilmesini isteyin Whatsapp hatası internet bağlantınızda veya Whatsapp sunucularında sorun varsa ortaya çıkar. Öncelikle yapmanız gereken şey internet bağlantınızı kontrol etmek olmalıdır.  internet bağlantısını kontrol etmek için web tarayıcı üzerinden bir siteyi ziyaret etmeyi veya Google'da arama yapmayı deneyin. Eğer herhangi bir sorun olmadan siteler açılıyorsa internet bağlantınızda sorun yoktur demektir. Bu durumda ikinci ihtimal kalıyor.

    Eğer Whatsapp sunucularında sorun varsa İndirme Başarısız. İndirilemedi. Lütfen size tekrar gönderilmesini isteyin hatası alırsınız ve fotoğraflar videolar açılmaz. Bu durumda yapabileceğiniz tek şey Whatsapp sunucularının düzelmesini beklemektir.  Whatsapp sunucularında sorun olup olmadığını anlayabilmek için https://downdetector.com/status/whatsapp adresini de kontrol edebilirsiniz. Yine https://outage.report/whatsapp sitesi size Whatsapp da sorun var mı yok mu fikir verecektir. Bu sitelerde kullanıcılardan gelen raporları grafik halinde görebilirsiniz. 

    Whatsapp indirme başarısız

    Mesela bu grafik size Whatsapp'ın saat 17:00 civarında çöktüğünü söyleyecektir. Sorun daha sonra yavaş yavaş çözülmeye başlamış ve 08:00 civarında artık çok az sorun yaşayan Whatsapp kullanıcısı kalmış. Saat 17:00 civarında 1630 kullanıcı "Whatsapp çalışmıyor" diye rapor bildirmiş.

    Bu şekilde sorun Whatsapp'ta mı yoksa sizin telefonunuzda mı anlayabilirsiniz.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol