Instagram 13 yaş sorunu için itiraz ettim ne zaman cevap gelir?

0

Merhaba, kızıma kendi İnstagram hesabımızdan alt hesap olarak tamamen ebeveyn olarak kendimizin yönettiği bir hesap açmıştık. Fakat profil ayarlarında değişiklik yaparken kızımın Doğum tarihini girdik. 13 yaş sınırına takıldık ve hesap kitlendi. Sizin verdiğiniz linkten 2 gün önce form doldurup kimlik gönderdik. Fakat hala cevap gelmedi. Açılıp açılmayacağını merak ediyoruz. Ne yapmamız gerekiyor?? Yardımcı okursanız çok sevinirim. 

candy08 candy08 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    2 günde cevap gelmez en az 15 gün en fazla 1 ay beklemen gerkiyor tabi yoğunluktan yoğunluğa değişir.

    Bir anımı anlatıyim:

    O zamanlar 12-13 yaşlarındayım ve Facebook hesabım var bende dedim ki hesabımın doğum tarihini kendi doğum tarihim yapıyim araştırdım ve yaptım ardından bir anda hesap kitlendi ve daha da giremedim hatta o günden bu güne o hesaba erişemiyorum  diyebilirim :( bu anım çok kötüydü çünkü o hesapta bir oyun vardı bayaaaa geliştirmiştim kendimi fakat olan oldu 

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu problemi yaşayan birkaç kişiyle yakından görüşme fırsatımız oldu, hepsinin hesabı kapandı. Hatta bir kişiye "COVID-19'dan dolayı az kişi çalıştığı için şu anda bu şikayeti değerlendiremiyoruz." mesaj bile gelmiş. Kuvvetle muhtemel kızınızın hesabı da açılmayacak.

      omercik omercik (9418)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol