Instagram'a kendi hesabım ile giriş yapınca donuyor ?

0

merhaba instagram hesabıma giriş yaptıgımda bır sıkıntı yok ancak bana aıt olan baska bır hesapla aynı uygulamaya gırdıgımde uygulama kendını oyle bır kasıyorkı ınanılmaz donuyor. donma yapan o hesapla baska bır telefondan grdıgımde o telefonda da kasma yapıyor yanı hesapta bır problem var on bellegı temızle yenıden yukle format at herseyı yaptım ama o hesapla hangı teleden girersem gireyim donuyor bır cok yazılımcıya sordum bılemedıler ısın uzmanlarına sormak ıstedım yardımcı olursanz mutlu olurum

nikon9050 nikon9050 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Öncelikle Instagram tarafında hesap bazında bir sorun olmaz. Yani sizin hesabınız sorunlu ancak diğer hesaplar sorunsuz gibi bir durum yoktur. Genelde bunun sebebi hesabınızda yaptığınız bazı ayarlamalarınız olacaktır. Hesabınız üzerinde farklı bir uygulamaya izin vermiş ve o uygulama size sormadan bir işlem yapabiliyorsa Instagram hesabınızda donma, kasma gibi bir programlem yaşamış olma ihtimaliniz yüksek.

    Aşağıdaki işlemleri yaparak hesabınızdaki sorunu çözebilirsiniz.

    1. Herhangi bir bilgisayar üzerinden Instagram hesabınızı açın.
    2. Profil sayfanıza gelin ve çark simgesine tıklayarak İzinli uygulamalar bölümüne gelin.(isterseniz bu adrese tıklayarak da izinli uygulamalar bölümüne direkt giriş yapabilirsiniz)
    3. Burada sizin daha önceden izin verdiğiniz uygulamalar bulunur.Eğer kullanmadığınız ve sizin bilginiz olmadan bir uygulama hesabınızda izne sahipse uygulama altındaki Erişimi iptal et butonuna tıklayın.
    4. Artık o uygulama sizin hesabınıza erişemeyecek ve sizin izniniz olmadan bir işlem yapamayacaktır.

    Yukarıdaki işlemden sonra hesabınızda sizden habersiz bir hareket işlemi olmayacaktır.Bu durumda takip ettiğiniz ve sürekli (spam) yapar gibi paylaşım yapan birisi de bu soruna neden olmuş olabilir. Bu tarz kişileri de takipten kaldırırsanız hesabınızda bir daha bu tarz sorunlar oluşmayacaktır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol