Instagram akış yenilenemedi hatası

0

Defalarca yazdım sorun bildire bir kere dönüş yapılmadı. Instagram hareket bildirimleri sekmem çalışmıyor, haberler yüklenemedi hatası alıyorum. Telefonumda başka bir hesapta oturum açtığımda bu sorunla karşılaşmıyorum. Kendimi hesabımı başka bir telefonda açınca yine aynı sorunla karsılasıyorum. Yani hesapla ilgili teknik bir sorun var. Yardımcı olur musunuz?

ahmetkucukates ahmetkucukates (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Böyle bir problemle karşılaşan kullanıcılar şu çözüm önerilerini denemelidir:

    Instagram uygulamasının verilerini temizlemek ve kaldırıp tekrar yüklemek

    • Telefonunuzun Ayarlarını açın ve Uygulama Yöneticisine girin.
    • Uygulama yöneticisinden Instagram'ı bulun ve orada yer alan "veriyi sil" ve "önbelleği sil" butonlarına tıklayın. (Bazı Android cihazlarda bu bölüm Depolama başlığı altında bulunabilir)
    • Daha sonra Instagram'ı kaldırın ve Play Store'dan tekrar yükleyin.

    DNS değiştirmek

    Instagram hareket yüklenemedi sorunu internet bağlantısından kaynaklı olabildiği için DNS adreslerinizi değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.

    Android'de DNS nasıl değiştirilir?

    iPhone'da DNS nasıl değiştirilir?

    Hesabınızı dondurun ve 48 saat sonra tekrar açın

    Hesabı dondurup yeniden etkinleştirmenin bu problemi çözebileceğini düşünüyorum. Eğer 2 gün beklemek size bir şey kaybettirmezse hesabınızı dondurup yeniden etkineştirmeyi deneyebilirsiniz. Instagram hesabınızı dondurmak için şu adımları takip edin:

    • Telefon veya bilgisayarda tarayıcıdan https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/ adresine gidin ve problemi yaşadığınız hesabınızda oturum açın.
    • Karşınıza gelen formda "Hesabını neden dondurmak istiyorsun?" sorusuna herhangi bir sebep belirleyin. Ardından alttaki kutucuğa şifrenizi yazın ve "hesabımı geçici devre dışı bırak" butonuna tıklayın.

    Instagram hesabınız dondurulmuştur. 48 saat sonra kullanıcı adı ve şifrenizi girerek hesabınızı tekrar etkinleştirin ve problemin çözülüp çözülmediğini denetleyin.

    NOT: Tedbir amaçlı hesabınızı dondurmadan önce şifrenizi bir kenara not etmenizi tavsiye ederim. Şifrenizi unutursanız hesabınızı geri almak için başka yollara başvurmanız gerekecektir.

    Problemi Instagram'a bildirmek

    Eğer hala aynı sorunu yaşıyorsanız problemi Instagram'a bildirmekten başka yapabileceğiniz bir şey yoktur. Instagram'a bildirmek için şu adımları takip edin:

    • Instagram uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki menü  simgesine tıklayın. 
    • Sayfayı aşağı kaydırın ve Destek başlığı altında bulunan Sorun Bildir seçeneğine tıklayın. 
    • Gelen pencereden tekrar Sorun Bildire dokunun ve problemi bildirmek için gelen bölümü gerekli şekilde doldurup şikayet formunu Instagram'a gönderin.

    Bu aşamalara rağmen hala aynı sorunu yaşıyorsanız yapılabilecek bir şey yoktur. Eğer size bir şey kaybettirmezse hesabınızı kapatıp yeni bir hesap açmanızı tavsiye ederim.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol