Instagram arama geçmişim görünmüyor

0

İnstagram da arama geçmişime ne zaman baksam kimse yok yazıyor, halbuki çoğu kisiyede bakıyorum ama kimseyi göremiyorum geçmişte hesap verilerinde bile gözükmüyor :( bilgilendirecek kimse var mı 🤔 silip tekrar yükledim olmadı 🤷‍♂️.. 

mbytr mbytr (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram arama geçmişim görünmüyorsa sorun senin hesabınla alakalıdır. Bugüne kadar gördüğüm kadarıyla Instagram bazu hesaplar üzerinde denemeler yapıyor.

    Örneğin bir özellik test edecekse, uygulamada bir değişiklik yapacaksa "belirli bir kullanıcı grubu" üzerinde bu testleri yapıyor.

    Senin durumnda böyle muhtemelen senin hesabında böyle bir gruba dahil oldu ve bu sebepten Instagram arama geçmişin görünmüyor. Instagram sorunu fark edip düzeltene kadar bu böyle gider. 

    Aynı telefonda başka bir instagram hesabı ile giriş yapıp kontrol eder misin? Yeni nir hesap aç sadece deneme amaçlı onda böyle bir sorun var mı yok mu gör. Muhtemelen hesapta Instagram arama geçmişi görünecektir.

    Instagram uygulamasını kaldırman ya da yeniden kurman çözüm olmayacak. Bu tür sorunlarda ya eski bir sürüm yükleyeceksin ya da bir müddet daha bekleyeceksin be sorun kendiliğinden çözülecek.

    Telefonun Android işletim sistemine sahipse şuradan eski bir instagram apk yüklemeyi deneyebilirsin: https://instagram.tr.uptodown.com/android/versions  bak bakalım sorun devam ediyor mu. Sorun devam etmiyorsa yeni sürüm instagram senin telefonunda düzgün çalışmıyor demektir.

    Kısaca iki ihtimal var. Ya yeni sürüm instagram senin telefonunda hatalı çalışıyor ya da instagram hesabın bir test grubunda ve instagram senin üzerinde yenilikleri deniyor bu da oluşacak sorunlardan etkilenmen demek.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol