İnstagram beğeni hilesi

0

Merhaba , bir tanıdığım var beğeni ,takipçi hilesi , takip çıkaranlara bkma gibi herşeyi kullandığı çok belli . Nette çok gördüm.yüzlece kişiyi takip ediyorım . Çok fazla kişiyi beğenmişim haberim yok diye. Ama nasıl oluyorsa bu kişinin Beğeniler kat kat artıyor . Herkes bu sorunu yaşarken . Önceden beğendiklerine baktığımda pek yabancı insanları beğendiğini görmedim. Arada bir yapıyordu. Ama çok nadirde olsa bazen birilerini takip edip saatler içinde bazen bir saat içinde bile çıkarıyordu.bazıları hiçbir uyhulama kullamadığı halde yukarıda söykediğim sorunlaru yaşabiliyor. Her türlü hileyi yapıp .şifresinin ele geçmemesi mümkün mü. Otomatik beğeni havuzunu dahil olsa. Botlar arkadaşlarının her fotosunu beğenebilir mi ? Önceki fotolarınıda dahil hepsini beğenmesi  bile bazılarını beğenmesi mümkün mü ? Uzun zamandır bu kişi herşeyini kısıtladı .yorumları .hesabıno sürekli bir gizli bir açık yapıyordu. Ya hileden dolayı şifresi ele geçirildi . Ya birisi hesabını şifresini çaldı kullanıyor. Yukarda sorduğum beğeni meselesi ile ilgili botların bunu yapması mümkün mü ? 

kullanici677568 kullanici677568 (3)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Evet mümkün. Beğeni hilesi ile ilgili çok fazla teknik var. Mesela beğeni siteleri var. Buralara üye oluyorsun, kredi satın alıyorsun ve buradan sana beğeni geliyor. Genelde sitelerdeki sistem imece usulü. Yani sen birilerini beğeniyorsun onlarda seni beğeniyor.

    Daha profesyonel sistemlerde tamamen bot sistemler söz konusu. Yakın zamanda bir video izlemiştim. Bulamadım paylaşacaktım Rusya'da bir sistem odası kurmuşlar. Binlerce telefon var. Bu telefonların her birinde bir instagram hesabı var. Sisteme girilen sayfaları ve gönderileri otomatik beğeni yağmuruna tutuyorlardı.  Böyle çalışan yüzlerce firma var ve bunlardan kredi satın aldığında istediğin sayfanın ya da gönderinin beğenisini para ödediğin müddetçe arttırabilirsin. Ta ki yakalanana kadar.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol