Instagram cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası

0

Samsung Android tabletime Play Store'dan Instagram indiremiyorum. Hep "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası veriyor. Tabletimin Android sürümü 5.1 yani eski değil. Neden cihazınızla uyumlu değil diyor?

Android tabletime Instagram nasıl yüklerim?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası nasıl çözülür?

    Instagram'ı yüklemeye çalışırken "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası alıyorsanız, tabletinize Instagram'ı apk vasıtasıyla kurmanız gerekiyor. Android 4.4 ve üzeri cihazınız varsa, Instagram'ın apksını indirip sorunsuz bir şekilde kurabileceksiniz.

    Instagram apk dosyası: https://apkpure.com/instagram/com.instagram.android

    İndirdiğiniz bu apk dosyası tabletinizin indirilenler (download) klasörüne gider. Dosya yöneticisinden indirilenler klasörünü bulup inen dosyaya tıklayın ve YÜKLE seçeneğine tıklayın. Böylece Instagram cihazınıza hiçbir sorun çıkmaksızın yüklenecektir.

    "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası ne anlama geliyor?

    Play Store'dan uygulama indirmeye çalışırken "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası veriyorsa, o uygulamanın Android telefonunuzla/tabletinizle uyumsuz olduğunu anlayabilirsiniz. Normalde bu hata açık bir şekilde bunu gösterir. Ama ben bugüne kadar cihazınız uyumlu değil hatası aldığım bütün tabletlerde aynı uygulamanın apksını kurdum, hiçbir sorun çıkmadı. Nedendir bilmiyorum ama Play Store o an bir şekilde uyumsuzluk hatası çıkarıyor.

    Durum böyle olunca da kullanıcılar yanılıyor. Sanki indirmeye çalıştıkları o uygulama gerçekten cihazlarıyla uyumsuzmuş gibi düşünüyorlar. Evet uyumsuz olabilir elbette ama her zaman böyle olmuyor bunu apaçık tecrübe ettim.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol