Instagram'da engellendiğimi nasıl anlarım?

0

Instagram'da birinin beni engellediğini nasıl anlarım?

Instagram'da engellendiğimi nasıl anlarım?

 

damlakoc damlakoc (1391)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram son dönemde oldukça yaygın olan bir sosyal medya uygulamasıdır. Neredeyse herkesin kullandığı, popüler bir uygulama olması insanlar arasındaki iletişimde de büyük bir yer almasını sağladı.

    Instagram hesabınızda, görmek istemediğiniz veya profilinizi görmesini istemediğiniz kişileri engelleyebiliyorsunuz. Asıl amaç güvenlik olsa da başka nedenlerden dolayı da kullanıcılar birbirini engelleyebiliyor.

    Peki ya siz engellendiniz mi?

    Daha önceleri profilini görebildiğiniz birinin sizi engellediğinden şüpheleniyorsanız, engellenip engellenmediğinizi anlayabilirsiniz.

    Instagram'da engellendiğimi nasıl anlarım?

    • Öncelikle sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin profilini Ara kısmında bulabilirsiniz. Arama kısmına ismini yazdığınızda gözükecektir.
    • Takip ettiklerinizde ve elbetteki Takipçilerinizde göremezsiniz.
    • Profiline girdiğinizde daha önceleri gönderi paylaşmış olsa dahi, gönderiler kısmında rakam yazdığı halde, Henüz fotoğraf veya video yok! yazısını görürsünüz. Yani kişinin paylaşımlarını göremezsiniz.
    • Profil fotoğrafının gözükmesi sizi engellemediği anlamına gelmez. Sizi engelleyen kişinin de profil fotoğrafını görebilirsiniz.
    • Takip Et butonunu görebilirsiniz. Fakat Takip Et butonuna tıkladığınızda takip edilmeyecektir. Herhangi bir hata ile karşılaşmasanız da buton yeşil olmayacak.

    Bu durumlarda karşınızdaki kişinin sizi engellediğini anlayabilirsiniz.

    damlakoc damlakoc (1391)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol