Instagram'da hesap açınca hemen kapanıyor

0

Arkadaşlar ben fanatik biriyim ve takımıma özel sosyal medya hesabı açmak istiyorum, haliyle adım da değişik olacak, hesabı açıyorum, bir kaç hesap takip ediyorum, hesap hemen kitleniyor... Telefon doğrulaması için İnternet'ten 'free sms number' siteleri ile doğrulama yapıp hesabı tekrar aktif hale getiriyorum, yarım saat sonra da bu sefer yine komple hesap kapanıyor, neymiş 'hesabın topluluğumuza aykırı'ymış... Normal ismim soyadım ile en baştan hesap açıyorum tekrar kapanıyor... Resmen deli etti beni bu İnstagram! Hadi başka farklı isime hesap açtırmıyor, bari kendi adım soyadıma açtır..! Ne yapayım ben arkadaşlar? Hesap açmam gerek...

kanicirar kanicirar (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Telefonun Android mi? Öylese Google Play üzerinden Paralel Spaces indir ve Instagram'ı bununla çalıştır. Bunun üzerinden yeni hesap aç ve kullan. Aynı zamanda hesap açarken sahte numara filan kullanma. Her zaman hesabın kapatılabilir bu durumda.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Daha sonra numarayı silsem? kanicirar 4 yıl önce
    • Ya da PC üzerinden giriş yapsam? kanicirar 4 yıl önce
    • @kanicirar numarayı silmen ya da pc den girmen fark etmez. Instagram o numarayı saklı tutuyor sen silsende. Daha sonra fake numaralardan işlem yapan hesapları kapatıyor. murat 4 yıl önce

    0

    Hesabını VPN kullanarak aç. Bende de öyle oluyordu, denemek için VPN kullanarak açtım ondan sonra kapanmaz oldu. Sonradan VPN'yi kapatınca da sorun olmuyor.

    Artık Türkiye'ye özel bir negatif ayrımcılık yaptıklarını düşünmeye başlayacağım. Mesela Facebook aşırı derecede yavaş, VPN açınca yavaşlık düzeliyor. İnternetimde sorun var diyeceğim ama aynı internetle YouTube'da 1080P video izliyorum donmadan. Anlayabilmiş değilim gerçekten.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Bu soruyu sordum, hemen İnstagram hesabı açtım tam kapanmaz dedim, şimdi baktım yine kapanmış... kanicirar 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol