Instagram'da Profilime kim baktı nasıl görürüm?

0

Instagram profilime kimler baktı nasıl öğrenebilirim? 

Instagram profilime bakan kişileri nasıl görebilirim?

Programsız Instagram profilime bakanları nasıl görürüm?

Programsız Instagram profilime kimler baktı nasıl öğrenirim?

Instagram profile bakanları görmek mümkün mü?

pelinny pelinny (863)
10 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Instagram Profilime kimler baktı? Programsız Instagram profilime bakanları görebilir miyim?

    Instagram'ta profilinize bakanları, profilinize kimler bakmış göremezsiniz. Instagram'ta profilinizi bakanları gösteren bir uygulama yoktur.

    Profilime kimler uygulamalarının tamamına yakını virüs veya zararlı uygulamalardır.

    Bunu dışında profilinize bakanları gösteren uygulamaların tamamı sahtedir. Profilime kimler bakmış diye arattığınız ve bulduğunuz uygulamalar sizin Instagram hesabınızı ele geçirmek için veya tanımadığınız kişileri takip etmeniz için yazılmış hileli programlardır.

    Bu tür programlardan uzak durun. Instagram'ta Profilime kimler baktı  sorunuza cevap verecek bir uygulama ve özellik yoktur.

    Profilime kimler baktı  adlı uygulamaları indirir ve kurarsanız bilgisayarınıza ya virüs bulaşır ya da parolanızı, Instagram hesap bilgilerinizi çalıdırırsınız.

    Profilime kimler baktı sorusuna cevap aramak size sadece vakit kaybı olarak geri dönecektir. Profilime kimler baktı  sorusuna cevap verecek sihirli bir program veya özellik yoktur.

    Eğer siz bir şekile Profilime kimler uygulamalarından birini yüklediyseniz aşağıdaki linkte anlatılan Instagram virüsü nasıl temizlenir linkinden Instagram virüsleri ile nasıl baş edersiniz bulabilirsiniz.

    Instagram virüsü nasıl temizlenir?

    Profilime kimler baktı uygulamaları genelde bir kaç parçadan oluşmaktadır. Bunlardan bir bölümü javascript kodlar içerir ve Google Chrome'a uzantı yükler. Bir bölümü doğrudan bilgisayarınıza trojan yükler ve bilgilerinizi çalşmayı hedefler.

    Google Chrome eklentisi ile farklı ve bilmediğiniz Instagram hesaplarını takip etmeye başlarsınız. Profilime kimler baktı  uygulamaları pek çok kişi tarafından biliçsizce yüklenir ve yükleyen kişiler virüsten etkilenir.

    Profilime kimler baktı Instagram uygulamalarının çoğu başka Instagram hesaplarına takipçi kazandırmak için yazılmış uygulamalardır. Profilime kimler baktı  Instagram uygulamalarından birini yüklerseniz hesabınız sizin atınıza otomatik takip etmeye başlayabilir. Instagram virüsü nasıl temizlenir? linki bu konuda size yardımcı olacaktır.

    pelinny pelinny (863)
    9 yıl önce cevaplandı

      -1

      Aşağıdaki web sitesi sayesinde en doğru sonuçları alabilirsiniz (reklam icerikli link kaldirilmistir)

      semaguzelli semaguzelli (-1)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol