Instagram'dan nasıl fotoğraf indirilir?

0

Merhaba;

Mozilla Firefox kullanarak bilgisayarıma instagram.com üzerinden nasıl fotoğraf indirebilirim?

toprak34 toprak34 (2026)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Gördüğün bir resmi kaydetmenin oldukça pratik bir yolu vardır. 

    Öncelikle hangi resmi kaydetmek istiyorsan o resmin instagram.com üzerinde linkini bulmalısın. Resmin URL'sini bulup kopyalayarak işe başlanır.

    Daha sonra o sayfadayken CTRL+U tuş kombinasyonlarıyla sayfanın kaynağını görüntülemen gerekecektir. Kaydetmek istediğin resmin direkt .jpg linkini orada bulacaksın.

    Resimdeki gibi gelen sayfada CTRL+F kombinasyonlarıyla arama kutusunu açıp jpg kelimesini aratırsın. Karşına çıkan ilk .jpg uzantılı URL o resme aittir. Son olarak mouse ile onu seçip adres çubuğuna yapıştırırsın ve sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek bilgisayarına indirirsin.

     

    Bu yöntemle videoları bile indirebilmen mümkündür. Sadece sayfanın kaynak kısmında mp4 kelimesini aratacaksın ve videonun linki karşına gelecek.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      1

      Veya;

      Skitch 2.3.1.169 (tıkla) ile kaydetmek istediğin fotoğraf veya görüntüyü seçer rahatlıkla sistemine kaydedebilirsin. Ayrıca Skitch ile sadece instegramdan değil PC'de bütün görüntülebilir şeyleri her yerden, bütün web sitelerinden ve download edilmesi engellenmiş/şifrelenmiş görüntülerde dahil olmak üzere problemsiz kaydedebilirsin.

      Kaydetmek istediğin fotoğrafların kayıt formatlarını jpeg veya bitmap olarak seçebilir ve kayıtları kaliteli olarak yapabilirsin.

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Bu çok daha iyiydi :D ses1842 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol