Instagram dondurdum hesabım kapatıldı

0

erişim sorunum olduğu için hesabımı cumartesi akşamı dondurdum yarım saat sonra açmaya çalıştığımda "hesabın kurallarımızı ihlal ettiğin  kapatılmıştır" uyarısı aldım. paylaştığın mesajlar vs veri indir diye belirtiyor ekranda. Ben itiraz formu doldurdum. kod gönderdiler istedikleri gibi maili de cevapladım. fotoğraflı şekilde ama sonrasında olumlu olumsuz dönüş olmadı. ben onun üstüne harici mailler de yazdım. sadece otomatik mail giriş yapma konusunda sorun yaşıyorsun sanırım diye bir mail geliyor. sizce hesabımı geri alabilecek miyim. ne zaman dönüş yapılır. Emeklerimle oluşturduğum ve yıllarca kullandığım aktif hesabımdı. 17.4k idi. desteklerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim.

dilaraphlvn dilaraphlvn (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Instagram destek konusunda çok yetersiz. Bu mesajlara 5-6 günde de dönebiliyorlar 1 ay sonra da. O yüzden sorularının hiç bir net cevabı yok. Formu doldurduysan mecbur bekleyeceksin.

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Hesabı dondurup geri açmaya çalışırken "hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatılmıştır" hatası alan tek sen değilsin. YouTube'daki videolarımıza aynı sorunu belirten kişiler oldu. Ama onlardan gördüğüm kadarıyla hesap kendiliğinden geri açılıyormuş. Çünkü kapatılmasını gerektirecek bir durum yok, bu tamamen Instagram'ın kendi saçma sapan bir hatası.

      Hesabının geri açılacağını düşünüyorum. Fotoğraflı maili attıysan birazcık bekle, eğer 2 gün içinde dönüş olmazsa formu tekrar doldurabilirsin.

      omercik omercik (9418)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol