Instagram dondurdum tekrar açtım bir fotoğrafım kendi kendine silinmiş

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram hesap dondurma işleminiz tekrar açıldığında var olan verilen yüklenmesi zaman alabilir.Instagram kendi sitesinde hesap dondurma işlemi yapmak isteyenler için aşağıdaki açıklama yapılmış.

    Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda hesabınız ile fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir ancak silinmez.

    Bu açıklamayı baz alacak olursak instagram fotoğraflarınız silinmemiş ancak geri yüklenmesi zaman alabilir anlamı çıkarılabilir.Bu durumda sizin beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Ki zaten eğer instagram üzerinden fotoğrafınız silindiyse bunu geri getirebilecek bir ihtimal de bulunmuyor.Dolayısıyla Instagram 'ın fotoğrafınızı geri yüklemesini beklemek durumundasınız.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Merhaba ben de aynı şekilde , hesabımı dondurdum açtığımda 1000 e yakın fotoğraftan sadece 200 tanesi kaldı. İletişime gecebileceğim birileri var mı instagrama nasıl ulaşbilirim. İp@instagram.com a mail attm ama orası sdce reklamlar vs gibi şeylerle ilgilendiğini söylediler. Eğer silinmemişse nasıl geri alacam o fotoları? cydatsn 7 yıl önce
    • Instagram fotolarızamanla geri yüklecektir, aksi tardirde sizin geri alma gibi bir şansınız olmayacaktır @cydatsn ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol