Instagram eski kullanıcı adını alma sorunu

0

Merhaba, ben 2 yıl kadar önce bir İnstagram hesabı açmıştım. Daha sonrada o hesabı sildim. O hesapta kullanıcı adım, adım ve soyadım idi. Mesela ''ahmetyilmaz'' diyelim. Şimdi aradan 2 yıl geçti, yine bir İnstagram hesabı açtım. Fakat ben o ''ahmetyilmaz'' kullanıcı adını alamıyorum. ''Bunu alamazsın'' diyor. Bakıyorum, benden başka kullanan kimse de yok. Öyle bir kullanıcı adıda gözükmüyor. Zaten soyadım değişik, kimse de yok, alamazlar. Ben o ''ahmetyilmaz'' kullanıcı adını alamıyorum. Anca sonuna 0 gibi şeyler eklersem, ya da aralara kelimeler eklersem alabiliyorum. Ama ben tek ''ahmetyilmaz'' olsun istiyorum. Ben bu kullanıcı adı sorunumu nasıl çözerim?

caya caya (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram bir kez alınan kullanıcı adının tekrar alınmasına izin vermiyor. Eğer sen hesabı kapatmadan önce kullanıcı adını değiştirseydin ve öyle kapatsaydın ahmetyilmaz kullanıcı adını alabilirdin tekrar. Ama kullanıcı adı ahmetyilmaz iken hesabı kapatmışsın. Bu durumda Instagram sistemi o kullanıcı adını boşta olarak algılamıyor. Bu nedenle tekrar almana izin vermiyor.

    Kullanıcı adı sana göre boşta ama Instagram sistemine göre değil. Aslında askıda desem daha doğru olacak. Hiç zannetmiyorum tekrar alabileceğini ama yine de Instagram ile iletişime geçebilirsin.

    Instagram'ın 2 tane destek mail adresi var. Bunların hala aktif olup olmadığını bilmiyorum.

    Instagram destek mail adresi:

    • help@instagram.com
    • complaint@instagram.com

    Bu iki mail adresinden iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Ama işte boşta ya, bu İnstagram'a ulaşabileceğim mail, adres, telefon falan yok mu? Bir hata yüzünden.. O kapatılan hesabın şifresini unuttum desem? Ya da mailini biliyorum desem? caya 5 yıl önce
    • Bazı ilave bilgiler ekledim @caya omercik 5 yıl önce
    • Çok sağ olun. caya 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol