instagram Geçersiz kullanıcı adı / şifre sorunu

0

Arkadaşlar tabletimden instagram da kendi hesabımdan çıkıp başka bir hesap açmıştım tekrar kendi hesabımı açmak istediğimde geçersiz kullanıcı adı/şifre diye bir uyarı çıktı telefonumdan şifreyi değiştirdim tekrar denedim yine aynı sorunla karşılaştım bilgisayardan girince de bir problem olmuyor şifreyi değiştirdikten sonra aynı uyarıyı telefonda da aldım ama onu hallettim tabletimden nasıl giriş yapabilirim ve bunun sebebi ne yardımcı olursanız sevinirim.

kullanici729266 kullanici729266 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Intagram da Geçersiz kullanıcı adı/şifre ya da Invalid username/password hatası bie telefonda birden fazla hesap kullanıldığında ortaya çıkabiliyor.

    Instagram Kullanıcı adı ve şifre doğru olmasına rağmen bu hatayı alabiliyorsunuz. Hatta aynı şifre ve kullanıcı adı başka telefonda çalışabiliyor.

    Bu durumda instagram uygulamasını kaldırmak, verileri temizlemek, önbelleği temizlemek hatta fabrika ayarlarına dönmek çözüm olmuyor.

    Şuan için tek çözüm parola değişikliği yapmak. Parolamı unuttum diyerek yeni şifremizi email adresinize gönderir ve yeni parola ile giriş denerseniz sorun çözülecektir.

    cemkara cemkara (4215)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol