Instagram giriş yaparken "olağandışı giriş denemesi saptadık" sorunu

0

Instagram'a kayıtlı olduğum da kayıt yaparken yani yazdığım e-postaya şu an erişimim yok şu an kimin kullandığını bile bilmiyorum ve şu an Facebook'a da bağlamadım ve Instagram hesabıma giriş yaptığımda olağandışı bir giriş denemesi saptadık diyor eposta gönder diyor ama eposta bana gelmiyor Çünkü eposta Şu an ben kullanmıyorum kimin kullandığını da bilmiyorum Nasıl gideceğim de bilmiyorum nasıl girebilirim? Acaba ne yapabilirim?

kullanici27374 kullanici27374 (1)
6 yıl önce sordu

  • Üst üste aynı muhtevalı iki ayrı konu açmışsın. Böyle yapmamalıydın. İkinci konuyu açmak yerine birinci konuda düzenleme yapabilirdin ve yapmalıydın. Diğer türlü gereksiz kalabalık ve karışıklık oluyor. Ayrıca zaten bu gibi durumlar site kurallarınada ters düşüyor. Ben iki konunu birleştirerek tek konu haline getirdim. Bundan sonra bu gibi şeylere dikkat edersin. Site kuralları böyle gerektiriyor. temmuz 6 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Instagram'da en sık karşılaşılan sorunlar ve çözümleri (tıkla)

Probleminin çözümü üstteki linkte varmı bilemiyorum (Uzunca bir yazı, tam bakamadım). Eğer orada çözümü varsa faydalanırsın. Yoksa benim instagram üzerine herhangi bir bilgim, hatta instagram hesabım dahi yok.

Eğer üst linkteki çözüm ve tavsiyeler işine yaramasa;

Site içi "Instagram" araması sonuçları (tıkla)

 

temmuz temmuz (12505)
6 yıl önce cevaplandı

    0

    Ya VPN açıkken girmeye çalıştınız ya da "instagram profilime bakanları görme, takipçi arttırma.." gibi şeyler yaptınız. Bu yüzden Instagram hesabınızı geçici olarak askıya almış. Hesabınızda kayıtlı e-posta adresine bir şekilde erişmelisiniz, yoksa hesabınızı geri alma ihtimaliniz yok desem yeridir. 

    Şurada belirttiğim çözüm önerisini deneyin: Instagram olağandışı bir giriş denemesi saptadık sorunu çözümü nedir?

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol