İnstagram güvenilir takipçi nerden satın alınır?

0

Merhaba değerli uzmanim.net ailesi. Sizlere bir sorum olacak . Cevap verirseniz sevinirim. İnstagram için güvenilir ve uygun fiyata nerden takipçi satın alabilirim. Teşekkürler

irfanbartinx irfanbartinx (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Tecrübelerim üzerine söyleyebilirim ki güvenilir instagram takipçisi satın alma gibi bir yöntem yok. Daha önce çalıştığım firma için defalarca instagram takipçisi satın aldım. 

    Her seferinde takipçilerin tamamına yakını neredeyse 2 ay içinde takibi bıraktı.  Zaten satın aldığım sitede kayboldu gitti.  Instagram takipçisi satın alma dediğin şey aslında şu şekilde işiliyor:

    1. Bot hesaplar ya da hack edilmiş hesaplar kullanılarak sana takipçi yollanıyor.
    2. Bot hesaplar instagram tarafından tespit ediliyor ve kapatılıyor. Dolayısı ile takipçi sayın azalıyor.
    3. Hack edilen hesaplar günün birinde durumu fark ediyor neden ben bu sayfayı takip ediyorum diyip takibi bırakıyor ya da hesabı kapatıyor.

    Durum böyle olunca satın aldığın takipçiler zaman içinde eriyip gidiyor.  İnstagram satın alma denilen için temelinde zaten güvenin zeresi yok.

    Bu sebepten nereden alırsan al kimse sana takipçi garanti edemeyecek. Satın aldıktan sonra zaten destek filan alamazsın. Satın alana kadar her soruna cevap alırsın. Sonra kaçar giderler.

    murat murat (12492)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol