Instagram hesabım çalındı geri alınmamasını nasıl sağlayabilirim?

0

Kimse yardım etmiyor ve kimse benim bu sorunumu anlamıyor. Arkadaşlar benim instagramda 60 bin takipçili bir sayfam var. Bu hesap, benim ile aynı kullanıcı adını kullanan birisi tarafından alındı.Ama birebir aynı değil. Benim kullanıcı adım rose.plak "noktalı" onunki "roseplak" birleşik. adam ne zaman "şifremi unuttum" yazsa instagram benim hesabımı ona veriyor. Ve ilk mail hesabımda adamın elinde. 1-2 kere girdim,  2 faktörü kimlik doğrulaması gibi her türlü güvenlik önlemini denedim. Olmadı.. Her seferinde sayfamı aldı. Ve ileşime geçtim kendisi ile. "Kendi sayfamı kurtarmak için senin sayfanı kapatacağım" yazdı. Bu adam yurtdışında.. Allahını seven yardım etsin bana.

ulash85 ulash85 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    İlk mail hesabını biliyorsa hesabını her türlü alabilir. Instagram'da böyle bir saçmalık var form doldururken kaydolurken kullanılan e-posta kısmına ilk maili yazınca inanıyorlar. Sayfayı satın mı almıştın?

    Sana şöyle bir tavsiye verebilirim hesapta kendine ait 15-20 tane fotoğraf paylaş hem hikayede hem gönderi olarak. Instagram ona bir kod verip "bu kodu kağıda yaz fotoğrafını çek yüzünde görünsün bize gönder" diyordur. Sen kendine ait fotoğraflarını paylaştığın zaman Instagram onun gönderdiği fotoğrafla senin fotoğraflarını karşılaştırıp ona inanmayabilir. Aklıma gelen en güzel yol bu.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol