İnstagram hesabım çalındı.

0

Merhaba

Benim şahsi Instagram hesabım calindi. Sifre, e mail ve telefon numarası herşey değiştirildi.  

Sizin videolarinizda instagrama ulaşıp bı form doldurmam gerektiğini gördüm fakat sürekli giriş yaptığınız telefonunuzdan sadece bu forma ulaşabilirsiniz demissiniz.  Benim telefonum kırıldığı için telefonumu yeniledim yani o forma da giremiyorum...

Instagram a security@mail.instagram.com adresine durumu anlatan ve bana form yollamalarini rica eden mail attım hatta mailler... Fakat hiç bir dönüş yok.

Çalan kişiyi tanıdığım için değiştirdiği mail adresini buldum fakat ben  mailden instagrama geçiş yapana kadar mail şifresini değiştirdi. 

Ben şimdi bu instagrama nasıl ulaşabilirim ya da o mailin şifresini nasıl kirabilirimki ordan Instagram şifremi değiştireyim? 

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

teddy1 teddy1 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Benim bildiğim yollar telefon numarası ve mail ancak değişmiş ve giriş yaptığınız telefon da yok. Dolayısıyla hesabın size ayit olduğunu doğrulayamayabilirsiniz 

    talha9797 talha9797 (5)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      İlk olarak giriş yapmak için yardım seçeneğine dokunuyoruz kullandığınız hesap nickini yazıyoruz ileri demeden ekranın en altında daha fazla yardıma mı ihtiyacın var seçeneğine bastık ve karşımıza eski ve yeni e posta çıktığını göreceğiz çalan kişi e posta değiştirse bile çalınmadan önce kullandığınız e posta silinmez o ekrandan eski e postayı veya telefon numarasını seçerek hesap sizin olduğunu doğrulayabilirsin.

      bl4lev bl4lev (790)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol