Instagram hesabıma giriş yapamiyorum - 2017

0

Instagram hesabıma girerken kod ile giriş yapmam gerekiyor ancak kod istiyorum kod geliyor ama geçersiz kod diyor yardım eder misiniz açık giremiyorum

kullanici489375 kullanici489375 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sanırım hesabınızla ilgili farklı bir giriş kaydı oluştu ve bu sebeple instagram sizin giriş yapmanıza güvenlik kodu almadan izin vermedi. Genelde bu durum Instagram hesabınızda olağan dışı bir hareket oluştuğunda meydana geliyor.Örneğin hesabınıza farklı telefonlardan girilmesi, şifrenizin üst üste hatalar ile denenmesi bu soruna neden olmuş olabilir.

    Instagram kod gelmemesi veya gelen kodun uyuşmaması sorunu tamamen Instagram kaynaklı bir sorun olacaktır.Malesef normal kullanıcıların bu sorunu çözme yetkisi olmayacaktır. Sorun geçiçi bir Instagram hatası da olabilir ya da yoğunluk sebebiyle oluşan mail, sms trafiğinde yaşanan gecikmeler de bu sorunu oluşturabilir.

    Siz Instagram hesabınıza giriş yaparken şifremi unuttum diyerek sms, e posta veya facebook bağlantınız varsa facebook üzerinden şifrenizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz.Bu şekilde sorunu aşmayı deneyebilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol