Instagram hesabima giriş yapmaya çalışırken güvenlik uyarisi aliyorum. giris sagliymiyorum

0

Instagram hesabima giris yapmak istedigimde "hesabinda bazi sıradışı hareketler fark ettik. güvenlik nedeniyle giriş yapmak için yardim alman gerekecek" yazısı çıktı. Instagram hesabima bir çok cihazdan giriş yapmıştım. Ayni zamanda bu Instagram hesabimi açmak için kullandığım mail adresimde de güvenlik sorunlari oldu ama suan mail adresime erişim sağlayabiliyorum. Ama hala Instagram hesabima giriş yapamiyorum. Instagram uygulamasinda giris yardimi almak istedigimde karşıma olağan olan hesbina eriş bölümü çıkıyor. Kullanci adi veya eposta kullan butonuna tikliyorum(cunku hesapla baglantili telefon veya facebook hesabi yok) instagram kullanci adimi giriyorum. Hesabim ve profil resmim gözüküyor eposta göndere tikliyorum "üzgünüz sana bir giriş bağlantısı gonderemiyoruz" diyor. Sanki mail adresim yokmuş gibi ama ben mail adresime erişim sağlayabiliyorum

senar senar (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Yaşadığınız durumun nedeni büyük ihtimalle birçok cihazdan aynı anda aktif olarak bağlı gözükmeniz olabilir.Yani sonuçta siz bir mobil aygıtta bağlısınız ve oradan çıkış yap demediyseniz bağlı gözüküyorsünüz.Aynı şekilde tablette te bu durum geçerli.Yani siz bu durumda aygıtların hepsinde aktif bağlı gözüküyor olabilirsiniz.Instagram da bu durumu göz önüne alarak hesabınızı korumaya yönelik bir girişim yapmış olabilir.

    Şunu deneyebilirsiniz. Instagram uygulamasına giriş yapabildiğiniz bir cihaz tablet veya telefon olabilir.Birisiyle girin.Profilinizde üstte Ayarlar bölümüne ulaşmanızı sağlayan Çark simgesine tıklayın.Ardından bağlantılı hesaplar bölümüne gelin ve oraya facebook.com veya twitter üyelikleriniz varsa bağlayın.Bu şekilde bu ikisinden biri ile de Instagram uygulamasına erişme imkanınız olacaktır.Bu sayede instagram bilgileriniz olmadan da erişme imkanınız olur.

    Ayrıca ayarlar bölümü altında Profili düzenle kısmına gelip e-posta ve telefon numarasını kontrol edin ve ikisini de doğru şekilde girdiğinizden emin olun.

    Hesabınızda facebook veya başka bir hesap bağlı değilse, ve Instagram da girdiğiniz mail adresinizi tanımıyor ise bu şekilde Instagram hesabınıza ulaşmak mümkün olmayabilir.Umarım hesabınızın açık kaldığı bir cihazınız vardır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol