Instagram hesabıma ulaşamıyorum "Hesap bulunamadı" sorunu nasıl çözülür ?

0

Merhaba instagram da hesabıma ulaşamıyorum kullanıcı bulunamadı cevabyıla karşılaşiyorum.Hesabıma nasıl ulaşabilirim acil.Instagram hesabimi bloke mi yapti ? Hesabımı nasıl kurtarabiliriz nasıl aktif hale gelir ?

sinemis sinemis (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram hesap bulunamadı hatası, Instagram üzerinde olmayan bir hesap adı giriş yaptığınızda ortaya çıkar.Bu şekilde bir hata almanız hesap adının instagramda olmadığı anlamına gelecektir.

    Instagram üzerinde giriş yapmaya çalışırken Şifrenizi mi unuttunuz ? kısmına tıklayın.Size burada e-posta adresiniz veya kullanıcı adınız sorulur.Siz e-posta adresinizi girerek hasabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz.Bir ihtimal kullanıcı adınızı yanlış hatırlıyor olabilir ve bu sayede de doğrusunu öğrenebilirsiniz.

    Ayrıca hesabınızın Instagram tarafından kesin olarak kaldırıldığından emin olmak için, hesabınızın ekli olduğundan emin olduğunuz bir arkadaşınızın listesine bakın.Burada görünüyorsanız hesap adınızı da buldunuz demektir.Göremediyseniz hesabınızın bir şekilde ihlal yüzünden kapatılma ihtimali olabilir.Bu durumda yeni hesap açmanız gerekebilir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol