İnstagram hesabımı dondurdum geri açamıyorum

0

Merhaba yaklaşık on gün önce instagram hesabımı dondurdum. Dün tekrar açmaya çalıştığımda hata vermeye başladı. İnstagram adresimi açarken mail adresi ile degil telefonumla kayıt olmuşum. Bu sebeple şifre mi de sıfırlayamadım. İnstagram uygulaması üzerinden desteğe ulaştığımda gönderdikleri kodla fotoğrafımı çekmemi istediler. Bu işlemi dünden beri 6 farklı mail adresi ile defalarca yaptım. Her seferinde kimliğiniz dogrulamanadı diypr. Fotoğraflar bana ait kullanıcı adım falan hepsi dogru sorun nedir bir türlü anlayamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz sinir hastası olucam yoksa 

merves11 merves11 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram'a gönderdiğin fotoğraf ile hesabınızdaki fotoğraflar birbirine benziyor mu bu önemli. Mesela instagram'daki fotoğraflarınızda makyajlısınızdır, saçınız yapılmıştır ama ev halinde doğal olarak daha farklısınızdır. Bu durumda farklılık oluşacağı için instagram bu yüzden doğrulayamadık diyor olabilir.

    Aynı zamanda kağıda yazdığınız bilgilerin de okunur olması önemli ve çektiğiniz fotoğraf selfie olmayacak. Yani siz iki elinizle tutacaksınız, bu esnada birisi sizi boydan boya yakından çekecek.

    Ek olarak şunu da üzülerek söylemek istiyorum, Instagram baya uzun bir zamandır hesabını dondurup geri açarken sorun yaşayanlara maalesef yardımcı olmuyor. Yeni çözümleri biz de sürekli arıyoruz ama henüz bulamadık.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol