Instagram hesabımı dondurdum tekrar açamıyorum, ne yapmalıyım?

0

Instagram hesabımı uzun süredir dondurdum tekrar giriş yapmak istediğimde ise kullanıcı adımın bir hesaba ait olmadığını yazıyor ne yapmalıyım?

rossi rossi (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram hesabınızın geçiçi olarak kapatmanızın ardından tekrar aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınızda hesabınızın otomatik olarak açılması gerekir.Hesabınızın geçiçi olarak kapattığınızdan ve tekrar girmek için doğru kullanıcı adı ve şifre kullandığınızı tekrar gözden geçirin.Hesabınız doğru ise bir sorun yaşanmaması gerekiyor.

    Ancak Instagram bazı durumlarda kullanıcılara belirli bir zaman kısıtlama uygulayabilir.Örneğin siz hesabınızı sık sık donduran biriyseniz sizi belirli bir zaman kısıtlayabilir.Ayrıca Instagram spam, kötü amaçlı kullanan bir kişiler için de kısıtlama uygulayabilir.

    Sizin durumunuzda beklemekten farklı bir çözümünüz şimdilik bulunmuyor.Belirli bir zaman (1-2 gün) için de hesabınız tekrar aktif edilmezse ve siz herşeyi doğru yaptığınızdan eminseniz, Instagram yardım merkezi giriş yapamıyorum bölümünden destek isteyebilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol