Instagram hesabın çalınmaması için ne yapabiliriz?

0

Her gün bilimsel bilgiler paylaştığımız bir sayfamız var. Bu sayfayı 4 kişi kullanıyoruz. Şimdi baktimda sayfayı çalmak çok kolay e postayı telefonu değiştirip onaylıyoruz. Daha sonra şifreyi değiştirince hesap geri alınamaz bir halde başka birinin eline geçiyor. Hesabın baya takipçisi var ve ben bu 3 kişiyi sadece gönderi paylaşsınlar diye aldım nasıl diğer yöneticilerin hesabı çalmasını engelleyebilirim

birhanbirtane birhanbirtane (8)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Hesap onlarda açıksa dediğin gibi e-posta veya telefon numarasını değiştirip her türlü hesabı çalabilirler. Bunun için Instagram henüz bir önlem almış değil (yönetici, moderatör yetkileri gibi)

    Ama şöyle bir şey var. Hesabının şifresi, e-posta adresi değiştirildiği zaman önceki e-postaya bir mesaj gidiyor. Instagram diyor ki: "Kısa bir süre önce bilgileriniz değiştirildi. Bunu siz yapmadıysanız bu linke tıklayıp hesabınızı güvene alın..."

    Buna benzer bir mesaj gönderiyor. Eğer böyle bir şey olursa senin e-posta adresine aynı mesaj gelir. Ve oradan, onların yaptığı değişikliği geri alıp hesabını kurtarabilirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol