Instagram hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatılmıştır sorunu

0

adidastan şikayet üzerine kapatıldığına dair bir bilgi geldi. onunla iletişime geçmemiz gerekiyormuş. yani instagramda koltrol amaçlı olduğuna dair bir yazı gönderdi. yani biz şuan her önüne gelen beni şikayet etse sayfa böyle direk kapanıcakmı? biz bunun önüne nasıl geçebiliriz. ve sayfamı tekrardan nasıl açabilirim. ve ben neden hiç uyarılmadan hiç haber verilmeden tek bir kişinin şikayet etmesiyle kapanıyorum?. büyük bir marka olabilir. ama sosyal medya ortamında herkesin hesabi şit değil mi. bende onları şikayet ediyorum onlarınki neden kapanmıyor. 

rmtextileee rmtextileee (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Söylediğinin aksine Instagram'da hesap kapattırmak hiç de kolay değildir. Her önüne gelen senin hesabını kapattıramaz, öyle olsa Instagram'ın bir anlamı olmazdı. Ama telif hakkı diye bir olay var, örneğin sen bir markaya ait olan içeriği kendi hesabında izinsiz bir şekilde paylaşırsan ve o da telif hakkına takılırsa Instagram bunu 'topluluk kuralı ihlali' olarak nitelendiriyor ve senin hesabına yaptırım uyguluyor. Adidas tarafından şikayet edildiğine göre onlara ait olan bir içeriği hesabında paylaşmışsın, ve telif hakkına takılmış.

    Kapatılan instagram hesabını açmaya gelecek olursak, bu konuyla alakalı uzmanım.net YouTube kanalında bir video yaptık. Instagram'a itirazda bulunabiliyorsun. Konuyla alakalı videomuzu bu linke tıklayarak izleyebilirsin bütün detaylar orada yer alıyor: Instagram hesabım kapatıldı | Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatılmıştır

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol