Instagram hesabına facebook üzerinden girince başka bir hesaba giriş yapıyor

0

Benim arkadaşımın instagram hesabı başka bir hesaba giriş yapıyor facebook üzerinden. Hesabı nasıl kurtarabilir ve ya silebilirim? Neden başka bir hesaba giriyor facebook üzerinden hesaplar bağlamış olabilir mi ? Hesabın hotmail şifresi de bilinmiyor. Telefon da kayıt edilmemiş.

kullanici170853 kullanici170853 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram hesabında facebook bağlantısı kurulabiliyor.Bu durumda kurulan facebook bağlantısı hangi hesaba bağlı ise, facebook üzerinden giriş yapıldığında bağlantısı Instagram hesabı açılıyor.Sizde bu durumu yaşıyor gibisiniz.Bu durumda yapmanız gereken ilgili Instagram hesabından istenmeyen facebook bağlantısını kaldırmak olmalı.

    Sorunuzda hesabı nasıl kurtarabilirim sorusu sormuşsunuz.Sanırım facebook ile girilen hesabı kurtarmayı değil de kendi hesabınızı kurtarmak istediğinizi söylemek istediniz.

    Normalde kurtarma yollarında SMS, e-posta bilgileri gereklidir.Bu bilgilerin en az birine hesabı kurtarmak için sahip olmanız gerekir.Bir ihtimal instagram hesap çalıntı bildirim linki ile hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz.Instagram hesabın sizin olduğunu anladığında size şifre sıfırlama bağlantısı gönderecektir.Çalıntı hesap bildirimi için buraya tıklayabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol